Je haar krullen of meer volume geven met een stijltang

Dit is hoe je je haar krult of meer volume geeft met een stijltang | video

Vandaag leer ik je de twee technieken om je haren te krullen en meer volume te geven met behulp van een stijltang. We weten allemaal dat het in het begin best wel uitdagend is om die krul te krijgen met een stijltang. Ik moest ook wat oefenen voordat ik het onder de knie had. Na veel oefenen kwam ik op twee super makkelijke technieken uit om mooie, perfecte krullen te krijgen met een stijltang. Naast deze twee technieken die ik je stapsgewijs laat zien, doe ik mijn haar volledig zodat je het eindresultaat ook meteen kan zien. Ik deel ook wat trucjes om het nog makkelijker voor jullie te maken.

Ik heb natuurlijk lang haar en ik hou zelf van lage wavy krullen. Dat wil zeggen dat ik meer van een beetje slag hou aan de onderkant van mijn haren en niet van een krul beginnend vanaf de bovenkant. Ook hou ik ervan om de krullen aan het eind te borstelen en minder curly te houden. Zo creëer je namelijk meer die wavy look met heel veel volume. Maar het is all up to you! Het vergt een beetje oefening, maar als je deze twee technieken of maar één techniek eenmaal onder de knie hebt, dan kan je er alle kanten mee opgaan.

Gebruikt in deze video:

Heb je vragen? Stel ze dan hieronder!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.