De strohoeden van het moment! Zomer 2021

strohoeden van het moment

Niets is meer zomers dan een schattige strohoed! Een strohoed is dan ook een zomerse favoriet in mijn garderobe. Het beschermt je niet alleen tegen de zon en houd je koel, het tilt ook elke zomeroutfit naar een hoger niveau. Ik hou er ook van om het hele jaar door naar hoeden te grijpen als mijn haar toe is aan een shampoo of als ik geen goede haardag heb. Win-win!

En ik heb dit jaar geen tekort aan schattige opties gevonden. Panamahoeden zijn bijvoorbeeld zo chic en trendy, en niet te vergeten comfortabel. Ze hebben zo’n relaxte uitstraling en ze zien er echt goed uit voor iedereen! 

Ik heb hier een aantal van mijn favoriete strohoeden verzameld. Of je nu bij het zwembad hangt, van het strand geniet of gewoon wat zomerse flair aan je outfit toevoegt, met deze opties zit je goed! 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.