Mijn dochters kiezen mijn make-up | Challenge

mijn dochters kiezen mijn makeup

Het is tijd voor een leuke nieuwe uitdaging! Vandaag nemen mijn dochters Chloé en Céline het over !!! Zij kiezen welke make-up ik vandaag ga aanbrengen. Van primer tot oogschaduw en lipstick. Keuzes uit verschillende merken en kleuren. Laten we kijken of ik ze voldoende glamoreus heb opgevoed, haha! Ik hoop dat je het leuk vindt, en vergeet niet te subscriben op mijn YouTube-kanaal!

Ik heb twee jaar geleden eenzelfde challenge gedaan met Chloé en onze Chihuahua Gizmo. Het was aardig spannend en chaotisch wat ze gingen kiezen, maar ook ontzettend leuk om te doen en grappig om te zien. Mocht je deze video nog niet hebben gezien, klik hier!.

Wat vind je van het eindresultaat?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.