MISSGUIDED WINTER HAUL | Kijk wat ik bij Missguided heb gekocht

Missguided winter haul - Shoppen op de website van Missguided

Vandaag laat ik jullie zien wat er in deze grote Missguided zak zit. Alles wat ik geshopt heb op de website van Missguided. Er zit allerlei herfst- en winterkleding in, samen met bijvoorbeeld de trendy cycling shorts en oversized t-shirts. In de video zie je hoe de kleding bij mij past. Als je wilt vergelijken, ik ben 1.60 m en heb een normaal postuur. De maten die ik draag noem ik voor elk kledingstuk in de video.

Veel plezier met kijken!

Artikelen in deze video:

Wat vind jij van de kleding van Missguided? Zijn er stukken die je ook op hun website zou willen shoppen?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.