Ik reageer op jullie aannames over mij | Assumptions video

Een tijdje geleden heb ik jullie op Instagram gevraagd wat jullie aannames waren over mij. Een aanname, ook wel bekend als assumption, is iets wat je denkt of verwacht zonder het zeker te weten. Aannames bespreken is een goede manier om elkaar beter te leren kennen en je twijfels over mij te ontkrachten of juist te bevestigen. In onderstaande video reageer ik op jullie aannames over mij, lol… Ik ben zo laat met deze trend hahaha MAAR HIER HET IS! Hope you enjoy!

Please thumbs up en abonneer op mijn kanaal als je deze video leuk vindt!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.