Tutorial | False lashes ofwel valse wimpers voor beginners

Valse wimpers voor beginners

Valse wimpers kunnen je look volledig transformeren. Je ogen zullen er levendig en charmant uitzien. Een nadeel is dat het aanbrengen van valse wimpers voor de meesten van ons best moeilijk werk is. Zelfs professionele MUA’s worstelen er van tijd tot tijd mee. Zelf heb ik jarenlang geen false lashes gebruikt. Niet alleen omdat ik van mezelf al best wel lange, mooie wimpers heb, maar ook omdat valse wimpers hier in Nederland niet echt populair zijn.

Je ziet echter nu wel steeds meer mensen staan bij het schap met valse wimpers. Het aanbod is bovendien ook zeer uitgebreid geworden. Ondanks dat ze nu steeds populairder zijn geworden denk ik dat veel vrouwen valse wimpers gewoon moeilijk vinden om aan te brengen. Ook kunnen false lashes als “too much”overkomen als je niet de juiste lashes kan vinden voor jouw type oog. Dit weerhoudt veel vrouwen ervan om valse wimpers uit te proberen.

Vandaag help ik je en vertel ik je welke valse wimpers handig zijn als je net begint met false lashes. Ik laat zien hoe je je valse wimpers perfect meet en trimt en wat de beste lijm is. Ook laat ik je een gemakkelijke manier zien om valse wimpers aan te brengen.

Kijk hier naar de video.

Gebruikt in deze video:

Lash curler: Tweezerman Classic Eyelash Curler
Lash tweezer: Tweezerman Slant Tweezer – Stainless Steel of de lash applicator van MAC
Kleine schaar: Morphe curved scissors
Lash Glue: Huda Beauty Lash Glue
Valse wimpers perfect voor beginners: Huda Beauty Giselle lash #1
Mascara: Benefit Roller Lash

Wat vind je van mijn tips? Wil je bijvoorbeeld ook zien hoe je valse wimpers schoon houdt zodat ze langer meegaan? Binnenkort schrijf ik daar een blogpost over!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

  1. blank
    Sonja van 't Zelfde
    maart 19, 2018 / 21:21

    Wow wat een goede instructie. Super duidelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.