Video: Ons huwelijk op Curaçao 15-05-15

wedding photos

15 mei 2015 zal voor altijd de beste dag van mijn leven zijn. Het was de dag dat ik met de man van mijn leven trouwde op ons favoriete eiland, het Caribische eiland Curaçao. We zeiden samen “ja” tegen een leven voor altijd bij elkaar. Ik kan niet eens onder woorden brengen hoe speciaal onze trouwdag en de hele week was. Ik voelde een liefde waarvan ik niet eens wist dat die bestond toen ik Paul voor het eerst zag op onze trouwdag. Hij is iemand die me mijn meest comfortabele zelf laat voelen en als hij er niet is, heb ik het gevoel dat een stuk van mij ontbreekt. Hij is mijn persoon en mijn rots. Nu, 4 jaar later, hebben we besloten om het trouwalbum te openen en de trouwfoto’s met jullie te delen. Veel van jullie hebben we net ontmoet. Dus we dachten dat het geweldig zou zijn om de foto’s van onze bruiloft met de rest van jullie te delen. Mijn lieve volgers.

Tijdens het kijken naar deze video moest ik een traantje laten. Ik zal deze herinneringen mijn hele leven koesteren. Dit was de MEEST MAGISCHE DAG van ons leven! Bedankt aan onze geweldige vrienden en familie die de reis hebben gemaakt om het huwelijk met ons te vieren! …en de vrienden en familie die na 4 jaar nog steeds bij ons zijn!

Oh en ja, ik ben een Galia Lahav-bruid 🙂

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

  1. blank
    Sonja
    mei 15, 2019 / 19:22

    Wat mooi om dit album weer terug te zien. Prachtig!! Zo beleven we de dag weer even opnieuw ❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.