Favorieten van de maand: Augustus

Vandaag deel ik alles waar ik de hele maand augustus van hield! Ik heb deze maand een must have oogcrème die zo goed is dat je na gebruik geen concealer meer nodig zal hebben. Verder vind je in de video de perfecte zomerse eyeshadow palette waar je verschillende looks mee kan maken en welke je op iedere vakantiebestemming kan meenemen als je daily favorite! En natuurlijk nog veel meer.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Alvast bedankt voor het kijken!

Genoemde artikelen in deze video:

Zaten jouw favorieten ook hiertussen? Ik ben ook zeer benieuwd naar jouw favorieten van de maand augustus!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.