Hoe gebruik je een gezichtsroller? | Rozenkwarts, Jade Roller of Blauwe Jaspis

Convey Beauty gezichtsrollers, rose quartz, blue jasper en jade roller | Hoe gebruik je gezichtsrollers

Welke gezichtsroller je ook uitkiest, Rose Quartz (rozenkwarts), Blue Jasper (blauwe Jade Roller) of zelfs de groene Jade Roller, de gebruiksaanwijzing blijft hetzelfde. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn schoonheidsroutine met de ConveyBeauty Rose Quartz en Blue Jasper gezichtsroller van conveybeautyshop.com. Ik laat jullie zien hoe je de gezichtsrollers het beste kan gebruiken.

Hoe gebruik je onze gezichtsrollers?

Stap 1

Gebruik onze gezichtsrollers alleen op een schone huid. De massagebewegingen van de gezichtsroller zullen helpen om elke schoonheidscrème of serum beter in de huid te laten trekken. Hetzelfde geldt echter ook voor oude make-upresten en vuil! Dus voordat je erover nadenkt om de gezichtsroller over je gezicht te halen, was je eerst je gezicht.

Als je ’s morgens gaat rollen om de wallen als gevolg van weinig slaap te verminderen, denk er dan aan om je Rose Quartz of Blue Jasper gezichtsroller een nacht in de koelkast te laten staan. De koele steen zal de zwelling onder je ogen doen verminderen. Het voelt bovendien gewoon echt geweldig op een vermoeide huid!

Wil je liever ’s avonds onze gezichtsrollers gebruiken? Ga gewoon door de stappen van je standaard reinigingsroutine heen. Zorg dat je alle sporen van make-up verwijdert en breng dan de serums, nachtcrème of oliën aan die je normaal gebruikt voor het slapen gaan. Nadat je ze een minuut hebt gegeven om in te trekken, rol je met de gezichtsroller over je gezicht. Zowel de Rose Quartz gezichtsroller als de Blue Jasper gezichtsroller helpen de huid op deze manier om de serum of crème nog beter op te nemen.

Stap 2

Convey Beauty gezichtsrollers, rose quartz, blue jasper en jade roller | Hoe gebruik je gezichtsrollers

Nu komt het leukste gedeelte, de rollende beweging! Er is geen goed of fout deel van het gezicht om te beginnen, maar zorg ervoor dat je vanuit het midden naar buiten rolt. Ik hou er van om mijn gezicht denkbeeldig te splitsen met mijn neus als de scheidingslijn en aan één kant tegelijk te werken. Op deze manier ben ik er zeker van dat ik niets mis.

Begin bij je borst en pas zachte druk toe. Maak slagen met de gezichtsroller die naar buiten en naar boven over je huid gaan. Ga drie tot vier keer over hetzelfde stukje huid heen en beweeg altijd richting de buitenste rand van je gezicht. Wanneer je de roller naar het startpunt moet terugbrengen, moet je hem oppakken en bij het begin terugplaatsen (niet achteruit terug rollen).

Ga vanuit je borst omhoog: nek, kin en kaaklijn, wangen (rol van je neus naar je oor). Vervolgens onder het oog en ooglid. Gebruik hierbij het kleine uiteinde van de gezichtsroller en beweeg heel voorzichtig van de binnenhoek van je oog naar buiten richting de slaap. Daarna richting de wenkbrauw, hierbij wissel je weer terug naar het grotere uiteinde van de gezichtsroller. Rol naar buiten toe, volg de contouren van je wenkbrauw en voorhoofd. Begin in het midden en rol naar buiten toe.

Doe precies hetzelfde aan de andere kant van je gezicht.

Rond af met een rustgevende opwaartse rol tussen je wenkbrauwen tot aan de haarlijn.

Het hele proces duurt twee tot vier minuten, afhankelijk van het aantal herhalingen dat je doet. Terwijl je bezig bent met de gezichtsroller, kun je zien dat je huid begint te blozen – dit is een goede zaak! Het betekent dat de bloedsomloop toeneemt.

Stap 3

Als je extra serum of moisturizer wilt gebruiken, ga ervoor. Als dat niet het geval is, moet je laatste stap altijd zijn de gezichtsroller grondig te reinigen met lauwwarm zeepsop. De gezichtsroller raakt je gezicht elke dag aan, dus houdt het goed schoon! Bewaar de gezichtsroller na elk gebruik netjes in het meegeleverde fluwelen tasje.

Voila!

Kijk hier naar onze uitgebreide videodemonstratie.

Ook benieuwd naar de voordelen? Kijk dan hier naar mijn eerdere post!

Wat vind jij van onze gezichtsrollers? Welke kleur zou je ook nog eens willen zien?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.