Mijn dochter en hond kiezen mijn make-up | Challenge

Het is tijd voor een leuke nieuwe uitdaging! Vandaag nemen mijn hond Gizmo en dochter Chloé het over !!! Zij kiezen welke make-up ik ga aanbrengen. Van primer tot oogschaduw en lipstick. Je hebt waarschijnlijk op YouTube tal van dit soort challenges gezien met katten, honden, vogels en zelfs muizen. Aangezien ik een verlegen hond en een drukke dreumes heb, denk ik dat ik de perfecte combinatie voor deze challenge heb. Laten we kijken of ik ze voldoende glamoreus heb opgevoed, haha! Ik hoop dat je het leuk vindt, en vergeet niet te subscriben op mijn YouTube-kanaal!

Wat vind je van het eindresultaat? 

Xoxo,

Fani | Convey BeautyXOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.