Negin Mirsalehi’s heatless krullen? Ik heb de badjas riem TikTok-hack geprobeerd.

Negin Mirsalehi's heatless krullen? Ik heb de badjas riem TikTok-hack geprobeerd.

video Negin Mirsalehi's heatless krullen? Ik heb de badjas riem TikTok-hack geprobeerd.

video Negin Mirsalehi's heatless krullen? Ik heb de badjas riem TikTok-hack geprobeerd.

In deze video besloot ik om de warmteloze badjasriem krullen (heatless bathrobe curls) te proberen die overal op TikTok te vinden zijn. Bijvoorbeeld Negin Mirsalehi deelde dit laatst op haar Instagram. Het eindresultaat was beter dan verwacht! De badjasriem zat super comfortabel en het was erg makkelijk te doen. Je hebt absoluut geen enkel product of gereedschap nodig, behalve een badjasriem! 

Grote, losse, golvende krullen creëren zonder gebruik te maken van de hitte van een krultang is een mega-uitvinding. Ik worstelde een beetje in het begin aangezien ik het al na twee uur los moest maken omdat ik ergens naartoe moest en mijn haar nog nat was. Gelukkig heb ik het nog een kans gegeven. Want na 5 uur was het eindresultaat erg mooi! Kijk naar mijn tutorial als je het nuttig vindt en wilt leren hoe je het moet doen!

Heb jij meer TikTok-hacks voor mij, die de moeite waard zijn om uit te proberen? Laat het hier beneden in de comments weten!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.