Aanbiedingen op luxe producten bij LOOKFANTASTIC.nl | Mijn wishlist unboxen

Ik heb bestsellers en luxe merken gekocht op de site van LOOKFANTASTIC + aanbiedingen en kortingscode

UNBOXING video LOOKFANTASTIC.nl VERLANGLIJSTJE + kortingscode op luxe merkenUNBOXING video LOOKFANTASTIC.nl + kortingscode op luxe merken

Wist je dat LOOKFANTASTIC.nl geweldige aanbiedingen heeft deze week? Ontvang bijvoorbeeld 20% korting of 22% korting bij besteding van €50 of meer op merken zoals Olaplex (behalve de nieuwe No. 0), Giorgio Armani, Molton Brown, Estee Lauder, PIXI, Caudalie, By Terry en meer met kortingscode BA2020. De kortingscode is geldig t/m 1 september!! Dus dat betekent dat dit het moment is om te beginnen met het verzamelen en beheren van alles wat op je verlanglijstje staat. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben gisteren al begonnen met het toevoegen van beauty items aan mijn winkelwagentje. En omdat ik voor next day delivery heb gekozen, zijn mijn bestelde producten elk moment hier bij mij.

LOOKFANTASTIC heeft ​​behoorlijk veel producten en merken. Het vinden van wat je nodig hebt kan lang duren. Zeker tijdens aanbiedingen als deze, waar de bestsellers snel uitverkocht zijn! Vandaag laat ik je zien wat ik op mijn wishlist heb staan op de website van LookFantastic. Denk aan luxe producten van luxe merken als Natasha Denona, Elemis, Tan-Luxe, Philip B, Jo Malone enzovoorts. Maar ook budget merken zoals La Roche-Posay, Embryolisse, Maybelline, en Murad.

Hieronder een lijst van de bestsellers van dit moment en producten die ik op mijn verlanglijst heb staan!

Luxe bestsellers kopen op de site van LookFantastic.nl | Mijn wishlist

 1. Natasha Denona Bronze Palette Yessss, Natasha Denona kan je gewoon bij LOOKFANTASTIC.nl kopen. En hoe geweldig is dit net nieuw uitgebrachte oogschaduw palet? De bronze kleuren geven mij de #herfstmood.
 2. Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Mocht je ooit vinden dat ik er te bruin uitzie, dan komt het omdat ik de Tan-Luxe The Face tan drops net heb gebruikt! Het is mijn favoriet om de mooie zomerse tint te creëren zonder de schadelijke effecten van de zon.
 3. Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm Met het gebruik van allerlei hand sanitizers tegenwoordig, ben ik nu echt op zoek naar een goede handbalm. De Aesop hand balm staat op mijn verlanglijst als eentje om echt eens te proberen. Ik ben super benieuwd.
 4. Olaplex No.3 Ik weet niet hoe vaak mijn kapper het wel over Olaplex heeft gehad. En dat je zo’n hoogwaardige kappersproduct gewoon hier kan kopen lijkt me geweldig. Deze gaat zelfs zeker nu per direct mijn winkelwagentje in! (LET OP!!!KORTINGSPRODUCT!!! Ontvang tot en met 1 september 22% korting op alles van Olaplex met kortingscode BA2020)
 5. Rio Full size LED illuminating mirror Ik was altijd op zoek naar een beauty spiegel. Je weet wel, eentje met wat lampjes die er bovendien een beetje professioneel uitziet op je beauty kast… Helaas waren er te veel dure opties daarbuiten, totdat ik dit merk ben tegengekomen op de website van LookFantastic. Het is betaalbaar en je kan kiezen uit een heleboel varianten. (LET OP!!!KORTINGSPRODUCT!!! Ontvang tot en met 1 september 22% korting op alles van Rio met kortingscode BA2020)
 6. Jo Malone kaarsen Ik weet niet hoe lang deze kaarsen op mijn verlanglijstje stonden. Het is zo duur maar ook zo fijn. Jo Malone is puur luxe en zo laat het merk jou ook voelen. Het mooie glazen potje is ook ontzettend leuk om wat make-up kwasten in te doen!
 7. La Roche-Posay Hydrate & Glow serum duo Ik ken La Roche Posay van hun hydraterende moisturizers. Ik had deze twee op mijn verlanglijstje gezet omdat ik er erg benieuwd naar ben! We gaan bijna de winter in, dus ik ben op zoek naar serums die een beetje hydrateren en tegelijkertijd ook een glow geven. Deze twee lijken mij geweldig en vergeleken met andere merken, zeer betaalbaar!
 8. La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Invisible Fluid SPF50+ Sun Cream Ik heb nog nooit een SPF van La Roche Posay geprobeerd. Maar de vele reviews hebben mij zeer geïntrigeerd. Daarom staat deze nu op mijn verlanglijst als een must have!
 9. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting Met alle nieuwe merken die steeds komen, heb ik Caudalie even opzij gelegd. Maar de Caudalie Vinoperfect Radiance serum is eentje om te hebben! Het is enorm goed om onzuiverheden te vervagen en een mooi egale huid te krijgen! (LET OP!!!KORTINGSPRODUCT!!! Ontvang tot en met 1 september 22% korting op alles van Caudalie met kortingscode BA2020)
 10. Elemis Pro Collagen Marine Cream Dit jaar wilde ik mijn skincare routine een beetje veranderen door nieuwe merken te ontdekken. Elemis is één daarvan. Met name de Pro Collagen Marine Cream is eentje waar ik al heel lang een oogje op heb.
 11. Elemis Superfood Facial Oil Puur vanwege de vele goede reviews, heb ik deze ook op mijn verlanglijstje staan. Ik ben zeer benieuwd naar dit merk!
 12. Philip B Four Step Hair and Scalp Treatment Set Al jaren mijn favoriet op het gebied van haren. In het bijzonder deze set is fantastisch voor je haren. Zeker als je toch geen geverfd haar hebt en je je haren puur wil voeden, is dit merk echt een aanrader!
 13. Pixi Glow tonic. Producten van Pixi zijn ontzettend fijn en betaalbaar. Hun glow tonic is een best seller en mijn favoriet! En omdat deze vaak snel op raakt, staat deze ook op mijn wishlist. (LET OP!!!KORTINGSPRODUCT!!! Ontvang tot en met 1 september 22% korting op alles van PIXI met kortingscode BA2020)
 14. Chantecaille Faux Cils Mascara. Dit merk ken ik toevallig omdat het in een goody bag zat. Sinds ik deze mascara heb getest dankzij de gratis goody bag is het een favoriet geworden. Ik wil graag deze mascara weer aanschaffen!
 15. Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Ik hoef het niet eens te introduceren, want het is geliefd door velen! Sinds kort ook door mij! En aangezien het vaak hier in de korting is, zet ik m op de wishlist! (LET OP!!!KORTINGSPRODUCT!!! Ontvang tot en met 1 september 22% korting op alles van Giorgio Armani met kortingscode BA2020)
 16. Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask Peter Thomas Roth maskers zijn HEERLIJK. Met name deze van komkommer is al jaren mijn favoriet. Het laat je huid na elk gebruik meteen zacht voelen. Ik ben blogger en test/krijg heel veel maskers opgestuurd, maar deze blijft een favoriet die ik af en toe graag weer wil hebben. (LET OP!!!KORTINGSPRODUCT!!! Ontvang tot en met 1 september 22% korting op alles van Peter Thomas Roth met kortingscode BA2020)
 17. Embryolisse Lait-Crème Concentré. Als jullie mij lang genoeg volgen, weten jullie misschien ook hoe gek ik op deze moisturizer ben! Hij is zo fijn en zacht. Hydrateert goed en is een geweldige “primer” voor onder je make-up. Een favoriet van velen en dus een must voor op je wishlist!
 18. Sigma make-up kwasten zoals de Sigma F82 Round Kabuki™ Brush Sigma kwasten zijn verreweg de besten die er zijn in de make-up wereld! Ik hou van ronde kabuki kwasten voor het aanbrengen van foundation. Dus leek me handig om zo’n type kwast te kopen, maar dan van het merk Sigma.

Wil je zien wat ik ook daadwerkelijk heb gekocht? Kijk dan naar de unboxing video hieronder!

Hieronder alle kortingen op LOOKFANTASTIC.NL tot en met 1 september:

* 20% korting op merken zoals Olaplex (behalve de nieuwe Olaplex N.0), Estee Lauder, PIXI 
en meer met code BA2020. Bij een besteding van €50 of meer is de korting zelfs 22%
* Bespaar tot 33% + 10% extra op merken zoals Grow Gorgeous, Giovanni, Murad en meer met 
code BAX10
* 3 halen, 2 betalen mix en match op Barry M, essie, Eylure, Garnier, L’OreaL Paris, 
L’Oreal Paris Men Expert, Max Factor, Maybelline, NYX, Revlon, Sleek, Rimmel, Revlon en 
Sally Hansen
* 3 halen, 2 betalen mix en match op CeraVe, La Roche-Posay, Roger and Gallet & Vichy
* Bespaar 25% op Origins bundels
* Bespaar 20% op een geselecteerd aantal NuFACE producten.
* 3 halen, 2 betalen op Neutrogena

Wat heb jij geshopt op de site van LOOKFANTASTIC deze week?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.