Kora Organics Noni Glow Face Oil Review

Kora Organics Noni Glow Face Oil Review

Gezichtsoliën zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden. Dit is vanwege het luxe gevoel dat ze geven naast het vermogen om de huid te verzachten en te hydrateren. Ik ben altijd sceptisch geweest over het gebruik van oliën op mijn gezicht sinds ik een gevoelige huid heb. Toch ben ik geobsedeerd door hoe stralend ze je eruit kunnen laten zien met en zonder make-up.

De Kora Organics Noni Glow Face Oil claimt de huid te voeden, glad te maken en de glans te versterken. Eén van de hoofdingrediënten is rozenbottelolie, waar ik een geweldige ervaring mee heb gehad om mijn huid een stralende, egale finish te geven. Bovendien is het product veganistisch, dierproefvrij en heeft het geen kunstmatige geurstoffen.

Over het merk

Kora Organics werd in 2006 opgericht door Miranda Kerr. Het internationale model, moeder en wellness-enthousiasteling wilde een merk creëren dat mensen inspireerde om van hun huid te houden door het van binnen en buiten te verzorgen met goede voeding en goede huidverzorgingsproducten. Het merk voert een uitgebreide lijn van gecertificeerde biologische en natuurlijke producten die wereldwijd worden verkocht. Veel van de producten hebben prijzen gewonnen en inmiddels ook een toegewijde fan base opgebouwd.

Over mijn huid

Ik heb een gecombineerde en gevoelige huid. Daardoor heb ik vaak last van producten met bijvoorbeeld parfum erin. Mijn doel is om een gezichtsolie te vinden die de textuur van mijn huid verbetert en mijn huid glad maakt en hydrateert. De Kora Organics Noni Glow-gezichtsolie moet worden gebruikt ná het reinigen en vóór het hydrateren, wat anders is dan mijn gebruikelijke routine. Ik meng mijn gezichtsolie meestal met mijn vochtinbrengende crème of gebruik ze vaak als allerlaatste stap van mijn huidverzorgingsroutine. Hoe dan ook, ik was enthousiast om weer eens iets nieuws te proberen.

Noni Glow Face Oil

Kora Organics Noni Glow Face Oil Review

De Noni Glow Face Oil van Kora Organics is een niet-plakkerige, lichte formule. In de gebruiksaanwijzing staat dat je het product met je handen moet opwarmen voordat je het rechtstreeks op je gezicht aanbrengt. Het product bevat een druppelaar, wat handig is omdat je gemakkelijk een precieze hoeveelheid op je handen of je gezicht kunt toevoegen. Een andere manier om dit product aan te brengen is door een jade roller of gua sha te gebruiken om het echt in de huid te masseren. Kijk hier hoe je een gua sha moet gebruiken. Bij het aanbrengen voelt het helemaal niet zwaar aan en het trekt snel in.

De ingrediënten: Biologisch en natuurlijk

  • Noni Fruit Extract: Noni is een rijke bron van voedingsstoffen zoals vitamine C en A. Het staat bekend om het verbeteren van de huidskleur en elasticiteit, evenals het stimuleren van het natuurlijke proces van collageenherstel van de huid.
  • Rozenbottelolie: Rozenbottelolie is afkomstig van de vruchten en zaden van de rozenplant. Het is gevuld met antioxidanten, omega-3-vetzuren en retinol, dat de huid hydrateert en de huidtextuur verbetert.
  • Granaatappelolie: Granaatappelolie wordt geperst uit de zaden van de gelijknamige vrucht. Het trekt snel in en is rijk aan aminozuren en vitamine C, waardoor de huid gaat stralen en gevoed wordt.
  • Duindoornolie: Ik had nog nooit van duindoornolie gehoord totdat ik dit product gebruikte, en het bleek dat ik iets had gemist. Geëxtraheerd uit de bessen, bladeren en zaden van de duindoornplant, heeft deze olie anti-aging en huidgenezende voordelen, dankzij vitamine C en E, omega-7-vetzuren en carotenoïden.

Toepassing

Kora Organics Noni Glow Face Oil Review

Kora Organics Noni Glow Face Oil Review

Breng eerst een paar druppels aan op je handen, wrijf ze tegen elkaar en warm het product een beetje op. Dep het product vervolgens in je huid. Wacht in ieder geval een paar minuten voordat je een ander product er overheen aanbrengt. Op deze manier kan de olie in de huid dringen.

Het resultaat: een zachte, stralende huid

Ik probeerde eerst de Kora Organics Noni Glow Face Oil door het toe te voegen aan mijn nachtelijke routine. Ik gebruikte de druppelaar om twee druppels op mijn handen te plaatsen, warmde het een beetje op door mijn handen tegen elkaar te wrijven en masseerde het langzaam op mijn gezicht. Mijn huid voelde meteen gehydrateerd aan en ik was geschokt – ik had bijna niet eens de behoefte om mijn nachtcrème toe te voegen.

De volgende dag zag mijn huid er stralender uit en voelde gladder aan. Ik probeerde dit product ook in mijn ochtendroutine voordat ik make-up aanbracht, en ik merkte dat mijn foundation een subtielere gloed had. Nadat ik dit product meer dan een week had gebruikt, merkte ik een afname van roodheid en een toename van de helderheid op. Mijn huid voelt veel zachter aan sinds ik dit product gebruik, en mijn gloed is nog nooit zo stralend geweest.

Verkrijgbaar in 10 ml voor €25,24 en 30 ml voor €68,67 . Te koop bij: LOOKFANTASTIC en Douglas.

Eindoordeel

De Kora Organics Noni Glow Face Oil is te koop voor € 68,67 voor 30 ml. Wat behoorlijk duur is voor een gezichtsolie zonder bepaalde actieve stoffen. De hoeveelheid product zal echter lang meegaan, dus je hoeft het niet vaak te kopen. Bovendien maken de “clean” ingrediënten en al hun voordelen dit product tot een goede investering. Ik ben van mening dat het verzorgen van je huid essentieel is. Daarbij zorgt een goede basis voor een gemakkelijkere en soepelere applicatie. Het gebruik van deze gezichtsolie heeft mijn huid in korte tijd verbeterd.

Eerlijk gezegd ben ik verliefd op de Kora Organics Noni Glow Face Oil. Het maakt mijn huid zoveel gladder en stralender, wat de hoge prijs de moeite waard maakt. Het hydrateert en verzacht de huid terwijl het de glans verbetert, en het is niet-irriterend. Als je op zoek bent naar een gezichtsolie die geweldig is voor de meeste huidtypes, effectief voedt en je huid er stralend laat uitzien, dan is dit misschien iets voor jou. De Kora Organics Noni Glow Face Oil is Convey Beauty approved!

Welke product wil jij graag hier een review van lezen?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.