Drunk Elephant nu in Nederlandse winkels te koop!

Drunk Elephant verkrijgbaar online en in stores in Nederland!

Yes Yes Yes, de producten van Drunk Elephant zijn vanaf 11 april ook in Nederland verkrijgbaar!!!

Drunk Elephant is een cosmeticamerk waar alle clean beauty-fans van zullen staan springen. Drunk Elephant is populair omdat het huid-irriterende ingrediënten zoals siliconen, chemische zonnefilters, natriumlaurylsulfaat, geur- en kleurstoffen, etherische oliën en uitdrogende alcoholen volledig vermijdt.

Het assortiment van de huidverzorgingslijn omvat hydraterende serums, moisturizers, gezichtsmaskers, zonbescherming, reinigingsmiddelen en diverse verzorgende producten. Wat alle producten met elkaar gemeen hebben is de huidvriendelijke en zeer effectieve formulering. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de pH-waarde van de huid. De biocompatibele en biologisch beschikbare actieve ingrediënten kunnen ook perfect door de huid worden opgenomen en daardoor bijzonder diep doordringen. Het (verzorgende) resultaat is indrukwekkend.Overigens bevat het assortiment van Drunk Elephant ook haarverzorgingsproducten. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met haarstylist Chris McMillan. Er is een Sculp Scrub, een Glossing Shampoo, een Cream Conditioner en een Tangle Spray. De gebruikte ingrediënten in de haarverzorgingsproducten zijn ook uiteraard ook huidvriendelijk.

Het Drunk Elephant-assortiment wordt compleet gemaakt met een lippenbalsem, een bodylotion, een bodycleanser en een deodorantcrème.

Overigens ligt de prijsklasse voor Drunk Elephant tussen ongeveer € 14,99 (deodorantcrème) en ongeveer € 87,00 (vochtinbrengend serum). Zo goedkoop is het merk dus niet. Maar nu zeker wat makkelijker voor ons beschikbaar hier in Nederland. We besparen dan ten minste de verzendkosten!

Alle producten van Drunk Elephant kan je vanaf 11 april hier online en in stores kopen!

Wat vind jij van dit nieuws?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.