Revitalash Eyelash Serum Review: Volledig overzicht met foto’s voor en na

Revitalash Advanced wenkbrauwserum - eyelash serum

Het Revitalash wimperserum is het meest bekende en misschien wel het beste wimpergroeiserum op de markt en belooft korte, verzwakte wimpers voller en gezonder te maken.
Dit is een product waar ik al zoveel jaren over had gehoord. Influencers, YouTubers en visagisten zweren er altijd bij. Ik had alleen maar goede dingen gehoord over dit wimpergroeiserum, dus ik was echt geïntrigeerd om het eens te proberen. Is het echt zo goed als iedereen had gezegd? Laat het je wimpers zo goed groeien? En is het die hoge prijs waard?

Ik ben tegenwoordig altijd nogal sceptisch over elk ‘wonder’-product, dus ik wilde het grondig proberen en beoordelen. Dus hier zijn we. Dit zou alles moeten zijn wat je moet weten over dit product en hopelijk zal ik al je vragen of twijfels beantwoorden!

Over Revitalash Eyelash Serum

Het Revitalash Eyelash Serum bevat een gepatenteerde, wetenschappelijk geavanceerde technologie om de wimpers te versterken en te beschermen tegen breuk. Terwijl de flexibiliteit en glans worden verbeterd, verfraaien de wimpers en worden deze gezonder, langer en voller.

Belangrijkste ingrediënten
Het handelsmerk Biopeptin-complex bevat een mengsel van biotine, groene thee, peptiden en lipiden. Revitalash bevat ook Ginseng en Swertiajaponica. Dit zijn plantenextracten die rijk zijn aan vitamine B dat de wimpers beschermt en revitaliseert. Daarnaast bevat het serum Saw Palmetto, dat rijk is aan vetzuren om de glans en conditie van de wimpers te bevorderen. En tarwe-eiwit omdat dit rijk is aan aminozuren en peptiden die het haar helpen versterken en verzorgen.

Deze formule is door oogartsen getest en veilig te gebruiken met contactlenzen.

Mijn ervaring

Ik ben zeer lui als het gaat om het constant toepassen van producten. Ik vergeet het vaak, geef het op als ik na een paar dagen geen resultaten zie en laat me leiden door andere producten. ECHTER. Deze keer was ik vastbesloten om echt te zien of Revitalash werkte. Ik wilde geen dagen overslaan of vergeten toe te passen. Tip: zet het naast je tandenborstel!

Je brengt het slechts éénmaal per dag rechtstreeks aan op de wimpers bij de wortel, zowel de bovenste als de onderste wimpers. De applicator is erg dun en nauwkeurig en levert een perfecte veegbeweging met één dip (ik gebruik twee dips voor beide ogen). Hoewel dit een tester is van slechts 0,75 ml groot, gebruik ik het al 4 weken lang. Het einde nadert zeker wel bijna, vrees ik.

Je kunt het serum ’s ochtends of ’s avonds aanbrengen. Ik gebruikt het vaak nadat ik alle make-up heb verwijderd, voordat ik ga slapen.

Revitalash voor en na

Mijn wimpers waren van nature altijd wel mooi lang. Helaas is dit met “ouderdom” en te veel gebruik van hardnekkige mascara veranderd. Ik moet ze echt krullen en veel mascara gebruiken om ze echt zichtbaar uit te laten zien. Neppe wimpers zal ik vaak gebruiken voor een meer glamoureuze look. Na gebruik van het Revitalash Advanced Serum zijn mijn wimpers een stuk langer. Ik zou zeggen dubbel zo lang (?!) en ze zijn zeker ook dikker geworden.

Revitalash Advanced wenkbrauwserum - eyelash serum - ervaring, review en foto's

Revitalash Advanced wenkbrauwserum - eyelash serum - ervaring, review en foto's
Dag 1
Revitalash Advanced wenkbrauwserum - eyelash serum - ervaring, review en foto's
Dag 30
Revitalash Advanced wenkbrauwserum - eyelash serum - ervaring, review en foto's
Dag 30 met Mascara
Revitalash Advanced wenkbrauwserum - eyelash serum
Dag 30 met mascara (Pixi Large Lash Mascara)

Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet ?

Ik denk dat je zeker 4 weken de serum moet gebruiken om iets van te merken. Pas aan het eind van week 4 heb ik gemerkt dat mijn wimpers langer en voller leken.  Ik merkte het bij het aanbrengen van mijn mascara en bleef maar kijken, controleren en mijn nieuwe fantastische wimpers bewonderen. Wat ik alleen niet weet is hoe het eruit gaat zien wanneer de wimperserum compleet op is. Ik neem aan dat het resultaat even zo blijft tot de natuurlijke wimpers uitvallen etc. Het is een duur product, dus misschien is dit een product dat je twee keer per jaar zou kunnen gebruiken?blank

Is Revitalash het prijskaartje waard?

JA. Absoluut ja. Het werkt, het bewijs zit in deze foto’s en ik heb van niemand gehoord die zei dat het niet voor hen werkte. Als je het eenmaal per dag gebruikt, elke dag… zullen je wimpers groeien. Elke keer als ik mascara aanbreng, sta ik er nog steeds versteld van hoe lang mijn wimpers zijn. Ik ben enthousiast over de resultaten.

Ik weet dat er mensen zullen zijn die liever het hele jaar door betalen voor wimper-extensions, maar qua kosten komt het eigenlijk op hetzelfde neer en een wimperserum is natuurlijk veel beter voor je wimpers op de lange termijn.

blankDe Revitalash Advanced 2 ml kost €87,50
De Revitalash Advanced 3,5 ml kost €122

Alle producten van Revitalash kan je hier en hier vinden.

Ik zou graag jullie mening en feedback hierover willen horen. Heb je Revitalash of iets dergelijks eerder geprobeerd? Wat vind je van de resultaten?blank

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.