Oplossing voor grijze haren, uitgroei of vullen van je haarlijn

Colour wow review ervaring en demonstratie: grijze haren bedekken

Root Cover Up is het eerste root-coverproduct dat elke belangrijke schoonheidsprijs in de VS en Groot Brittannië heeft gewonnen in minder dan twee jaar sinds de lancering!

Color Wow Root Cover Up is zeer populair sinds het voor het eerst op de markt kwam. Maar hoe goed is het? We besloten het op de proef te stellen….

Color Wow Root Cover Up

Color Wow is de nieuwste innovatie van Gail Federici, mede-oprichter van het haarverzorgingsbedrijf van John Frieda en Visionair. Color Wow camoufleert grijze wortels onmiddellijk en bedekt zelfs uitgroei (als je licht haar hebt dat donker is geverfd, andersom gaat niet). En het doet dit zonder peroxide! Color Wow Root cover Up geeft de illusie van voller haar. Color Wow blijft tot de volgende wasbeurt zitten en is effectief bij alle haartypes en haarkleuren. Ook geschikt voor mannen! Color Wow Root Cover Up is beschikbaar in zeven tinten. De tint die ik voor deze review heb gebruikt is de kleur donkerbruin.Het gebruik

Color Wow Root Cover Up moet worden aangebracht op droog haar. Begin met een kleine hoeveelheid poeder. Trek je haar goed strak en dep het poeder vervolgens op de haarwortels. Begin bij de hoofdhuid en werk naar buiten. Herhaal dit zolang als nodig totdat de wortels volledig bedekt zijn. Laat je haar een minuut of twee rusten en vervolgens kan je je haar borstelen.

Als je merkt dat je te veel Color Wow Root Cover Up hebt aangebracht, blaas je haar dan tijdens het borstelen gewoon met een föhn. De kleinere borstel geeft meer controle en kan je met name voor een secure applicatie gebruiken. De bredere borstel kan je gebruiken om overtollig poeder af te stoffen. Op de achterkant van de doos zit een handige en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Color Wow Root Cover Up kan ook worden gebruikt om je wenkbrauwen in te vullen en te definiëren. Ik heb Color Wow Root Cover Up met name gebruikt om mijn grijze haren te bedekken en om rond de haarlijn contouren te maken en de illusie van volheid te creëren. Je krijgt daarmee de illusie van babyhaartjes. Met name als je een groot voorhoofd hebt of weinig haar hebt op je voorhoofd, kan dit helpen om de illusie te geven van veel haar. Ook als je je haar scheidt om bijvoorbeeld een paardenstaart te maken, kan je hoofdhuid erg wit zijn bij de scheiding. Op deze plek breng ik dan vaak Color Wow aan.

Mijn ervaring

Ik was erg onder de indruk van de snelle resultaten die dit product gaf en de snelheid waarmee het kon worden toegepast. Het belooft je grijze haren te dekken en het doet dit, heel, heel effectief. Ik was altijd erg sceptisch om dit product uit te proberen ondanks alle goede reviews. Maar ik ben zo blij dat ik het nu eindelijk toch heb aangeschaft. Het is één van de beste producten om de illusie van haargroei te creëren en grijze haren te bedekken die ik ooit hebt getest. De kleur gaat heel lang mee.

Het geheime ingrediënt is het kleurfixeermiddel zinkstearaat. Dit houdt in wezen de kleur vast en kan alleen worden gebroken door de reinigingsmiddelen in shampoo. Dit betekent dat als je je haarwortels snel moet inkleuren voor die grote avond uit, je er zeker van kunt zijn dat ze de hele nacht bedekt blijven totdat je je haar wast. De unieke, professionele poedersamenstelling hecht aan het haar zonder plakkerig of vet te zijn en zonder dof te worden of er droog uit te zien. Een waterbestendige formule betekent dat de resultaten van shampoo tot shampoo blijven, maar je kunt zwemmen, zweten en slapen en het poeder blijft zitten. Bovendien bevat elke tint een verscheidenheid aan pigmenten en reflecterende deeltjes om een natuurlijke match met veel verschillende haarkleuren te garanderen.

Color Wow Root Cover Up wordt verpakt in een slank zwart palet dat compact en handtas-vriendelijk is. De verpakking ziet er duur en kwalitatief hoogwaardig uit en ziet er goed uit in mijn make-uptasje tussen mijn andere make-up.

Ik hou echt van het feit dat Color Wow Root Cover Up draait om eenvoud: het is niet rommelig en heel erg gemakkelijk aan te brengen – je dept het gewoon op het haar met behulp van de borstel in het palet. De dubbele borstel heeft eigenlijk de zachtste haren ooit!

Neem de tijd om het goed aan te brengen. Doe dit meer dan één keer en het product zal perfect werken. Er is geen waarneembare geur en de prijs biedt veel waar voor je geld.

Prijs: €38,95

Te koop: LookFantastic en SpaceNK

Color Wow Root Cover Up is één van de beste producten die ik voor mijn haar hebt getest. Het is geen wonder dat het een populair product is. Hiermee is Color Wow Root Cover Up dan ook Convey Beauty approved!

Wat vind jij van dit soort producten? Zie jij de handigheid er ook van in?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.