Beautynews: Morphe x Jaclyn Hill palette eindelijk te koop

Maak notitie, want donderdag 28 september is de dag! De veelbesproken eyeshadow palette van de beroemde youtuber Jaclyn Hill, in samenwerking met Morphe cosmetics, zal online te koop zijn op BeautyBay.comUPDATE: Sinds kort kan je Morphe producten niet meer kopen op BeautyBay.com. Je kan echter op twee plekken de Morphe x Jaclyn Hill palette nog kopen, namelijk hier en hier. Voor het kopen van andere Morphe producten kijk hier.

Eindelijk kunnen wij ook in Nederland deze mooie eyeshadow palette bestellen zonder veel aan verzendings- of douanekosten te betalen. De Morphe x Jaclyn Hill palette is de ultieme make-up must-have met 35 kleuren, van warm tot helder geel. Zet het in je agenda want het zal snel uitverkocht zijn, vrees ik. Als het mij lukt er één te kopen voordat ze op zijn, dan volgt er snel een uitgebreide review op Convey Beauty!

Ik heb nu bijna een week geleden dit palette in de post gekregen en heb er veel mee gespeeld. Zie hier mijn review en herfstlook tutorial waarbij ik dit palette gebruik.

Prijs : £40,02 / €45

Ik kan niet wachten om jullie mooie foto’s met deze nieuwe aanwinst te zien. Tag ons met je foto op Instagram door middel van #conveybeauty.

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.