Make-Up in a Hurry – 5 minuten 4 make-up potloden

Hallo Beauties,

Als moeder van een dreumes die erg actief is, weet ik als geen ander hoe moeilijk het soms is om er verzorgd en opgemaakt uit te zien. Zeker in het begin heb je het erg druk met je pasgeboren baby en herstel. Ook moet je aan het nieuwe schema van je kind wennen. Om er toch mooi en verzorgd uit te zien heb ik veel moeten experimenteren met de indeling van mijn tijd. En met wat voor make-up ik gebruik. Mijn beauty life savers zijn POTLODEN. Niet de kinderkleurpotloden maar echt alle make-up potloden die je maar kan bedenken. Je hebt er maar vier nodig om een snelle maar complete look te creëren.

Of je eerst een foundation gebruikt of niet, is afhankelijk van je eigen voorkeur.


make-up potlood

Tutorial Video

In de tutorial video gebruik ik:

  1. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in de kleur Chocolate
  2. Charlotte Tilbury The Classic Sophia oogpotlood of je kan voor een goedkopere optie gaan bijvoorbeeld de Rimmel London Exaggerate Waterproof Eye Definer Eyeliner.
  3. Milani Shadow Eyes in de kleur Champagne Toast of je kan ook de Douglas Eyeshadow pen proberen. De kleur Lovely Pink komt aardig in de buurt van de Milani die ik in de tutorial video heb gebruikt. De kleur Saturday Night vind ik ook erg mooi en past erg goed straks bij een kerstlook.
  4. Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk lippotlood of je kan voor een goedkopere optie gaan bijvoorbeeld de Kiko Milano Everlasting Colour Precision Lip liner in de kleur 407 Beige Rose.

Ik ben een beginnende YouTuber, dus als je vind dat er iets beter kan of als je suggesties hebt voor mij, laat me het weten in het commentaar hieronder. Natuurlijk als je de video zeer nuttig hebt gevonden of gewoon een positieve reactie wil geven, dan is dat ook altijd welkom!

Xoxo,

Fani – Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.