Eindelijk heb ik de Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Lip Plumper uitgeprobeerd!

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Lip Luminizer + Plumper Review en swatches

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Lip Luminizer + Plumper Review en swatches

De nieuwe Gloss Bomb Heat Lip Luminizer en Plumper van Fenty Beauty (€24) is een uitbreiding van de populaire lipgloss, Gloss Bomb. Al jaren één van mijn favoriete niet-plakkerige, glinsterende lipgloss die mijn lippen op een magische wijze voller doet lijken. Gloss Bomb Heat bevat geen glitter en belooft een intenser opvullend effect te geven. Het komt in 6 tinten en vandaag laat ik jullie de tint Hot Cherry zien.

Zoals ik al zei, ik ben al een groot fan van de O.G. Gloss Bomb, en nadat ik Heat overal op TikTok in actie had gezien, wist ik dat ik het in handen moest krijgen. Ik heb het op de Sephora website gekocht samen met een heleboel andere Fenty Beauty producten. Het is een feit dat in de winkel zelf alles vaak uitverkocht is en dus bestel ik meestal toch liever online. *Wil je ook makkelijk en snel, zonder douanekosten, op de website van Sephora bestellen? Check dan deze blogpost waar ik je stap voor stap uitleg hoe je dat kan doen!

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Lip Luminizer + Plumper Review

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat swatches weartest en review

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat hot cherry

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Lip Plumper

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat hot cherry

Bij het aanbrengen voelt het net als elke andere tint Gloss Bomb: glad, glanzend, totaal niet kleverig en hydraterend. Dit is dankzij de combinatie van vitamine E en shea-boter in de formule. Maar na een paar minuten begint het plumping-effect te werken, dankzij een mix van gemberwortelolie en peper.

De eerste keer dat ik het probeerde had ik twee laagjes aangebracht, dus het tintelende gevoel was behoorlijk intens. Ik zou aanraden om een klein beetje te gebruiken per keer. Je lippen zullen een paar minuten warm en prikkelend aanvoelen, en dan verdwijnt dat gevoel weer.

Het tijdelijke ongemak is het zo waard. Mijn lippen zagen er merkbaar voller maar niet opgezwollen uit, en het glansniveau is echt iets bijzonders. Maar wat me echt heeft verkocht, is de kleur: Hot Cherry is zo’n speciale roodtint die mijn gezicht opfleurt met heel weinig moeite. Ik vind het geweldig dat het er zo sappig en fris uitziet en meteen opvalt. Kort gezegd: Lip filler zonder gebruik van naalden!

Wat is je favoriete Fenty product?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.