Absoluut het beste van 2019 | Beauty Favorites

Dit was één van mijn favoriete jaren! Een jaar waarin ik veel samenwerkingen heb mogen aangaan, naar zo veel leuke events heb mogen gaan en ongelooflijk veel schoonheidsproducten heb mogen ontdekken. En hier, vandaag, deel ik met jullie de allerbeste beauty producten van 2019!

Genoemd in deze video:

Ik wil jullie bedanken voor de steun en met name voor het fanatiek kijken naar mijn video’s en lezen van mijn blogs. Ik hoop dat jullie in ieder geval iets hebben geleerd en inspiratie hebben opgedaan. Dat er het komend jaar nog meer leuks op ons pad mag komen!

Ik wens jullie een gelukkig nieuwjaar vol met vreugde en liefde!

Tot de volgende keer!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.