Donttellmum, ontdek dit nieuwe babymerk

nieuw babymerk Donttullmum ervaring review

Met twee rondlopende kids is mijn zoektocht naar goede producten die zacht zijn voor hun tedere huid en bescherming bieden tegen kinderkwaaltjes enorm groot. Het merk Donttellmum heeft contact met mij opgenomen en de producten van het merk opgestuurd. Vandaag laat ik jullie kennismaken met het merk en deel ik onze ervaring met de babyproducten van Donttellmum.

Donttellmum

Donttellmum biedt gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar met kindvriendelijke ingrediënten. Getest, beoordeeld en gewaardeerd door moeders. De producten ondersteunen de verzorging van baby’s en kinderen en helpen bij kinderkwaaltjes. Van eczeem tot waterpokken. Het belangrijkste en natuurlijke ingrediënt, 100% plantaardige vaseline, is van duurzame herkomst. Niet alleen geschikt voor de kinderhuid maar ook vriendelijk voor het milieu en daarmee de toekomst van onze kids. Alle producten van Donttellmum bevatten geen cortisonen, parabenen en allergenen.De producten

nieuw babymerk Donttullmum ervaring review

Dontullmum producten komen met een speciale kwast en tube applicators voor makkelijk & hygiënisch gebruik en een handig en motiverend behandelschema voor je kind. De producten die ik heb ontvangen en mocht testen zijn;

Billenzalf (vanaf 0 jaar)

“Donttellmum Billenzalf beschermt en verzorgt bij luieruitslag en rode billetjes. Het is een vegan formulering met 100% plantaardige vaseline en zinkoxide. Het verzacht de ruwe, schrale of geprikkelde huid.” Wanneer het gaat om pasgeborenen vind ik dat je altijd op zoek moet gaan naar de beste producten met de beste ingrediënten. Zo min mogelijk parfum, allergenen en parabenen. Met name Chloé krijgt een allergische luieruitslag bij sterk geparfumeerde doekjes. Dit kan ook het geval zijn bij Céline (4 weken oud). Ik heb de Donttellmum billenzalf al twee weekjes getest en tot nu toe reageert de huid van mijn baby uitstekend. Geen ruwe of schrale plekken.

Inhalatiepleister (vanaf 2 jaar)

Donttullmum inhalatiepleisters bevorderen het vrijer ademen en geven daarmee een goede nachtrust. Ik heb zelf nooit van inhalatiepleisters gehoord en ook nog nooit getest. Toevallig waren wij allemaal ziek met de griep en heb ik deze inhalatiepleisters kunnen testen bij mijn dochter Chloé (3 jaar). De inhalatiepleisters worden niet rechtstreeks op de huid aangebracht maar op de kleding, bij voorkeur dichtbij de borst. Ik heb helaas niet gemerkt dat het enorm hielp bij het vrijer ademen van mijn dochter. Waarbij wel gezegd moet worden, dat we best een flinke griep te pakken hadden. Ik vind het daarmee lastig te beoordelen of het echt helpt, maar op zo’n moment probeer je gewoon alles om je kindje een beetje te helpen. Het kan toch geen kwaad om het even aan de kleding te plakken.

Vallen & Stoten Gel (vanaf 6 maanden)

Donttullmum ervaring review

De Vallen & Stoten gel van Donttellmum is zeer verkoelend en geeft meteen wat pijnverlichting aan de aangedane plek. Ik heb het meerdere keren aangebracht aan de knie van mijn dochter (3 jaar) en ze vindt het altijd heerlijk verkoelend. De applicator, een roller, is ook zeer makkelijk en snel te gebruiken. Het heeft geen sterke geur en de vitamine E ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Eczeem Repair (vanaf 8 weken)

De Eczeem Repair van Donttullmum verlicht jeuk en behandelt de symptomen veroorzaakt door eczeem zoals roodheid, branderig gevoel en uitdroging van de huid. Gelukkig hebben beide van mijn dochters geen last van eczeem en hoefde ik deze niet te testen.

Waterpokken Behandeling (vanaf 6 maanden)

Donttullmum waterpokken-behandeling verkoelt, helpt jeuk te verlichten en voorkomt littekens. Bij waterpokken kan je helaas niet zo veel doen, maar de littekens zijn zeer vervelend voor in de toekomst. Een goede behandeling is van belang. Helemaal als je kindje zo klein is. Gelukkig heb ik deze crème nog niet hoeven gebruiken, maar gezien de ingrediënten denk ik dat het goed is voor het huidherstel van mijn kinderen.

Conclusie

Donttullmum producten bevatten goede ingrediënten, waar ik als moeder altijd naar op zoek ben. De verpakking vind ik leuk bedacht, compact en handig in gebruik. Met name de applicatie ervan is eenvoudig. De prijs is niet te duur.

De website bevat veel informatie. Er is ook een module met adviezen bij verschillende kinderkwaaltjes. Denk hierbij aan hoe je de verschillende kwaaltjes kan herkennen, oorzaken, adviezen en tips.

De producten van Donttullmum zijn online verkrijgbaar, maar ook in drogisten. Dit maakt het makkelijk om het aan te schaffen.

Het merk Donttullmum is Convey Beauty approved!

Heb jij ook al een product van Dontullmum uitgeprobeerd? Wat zijn jouw ervaringen?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.