Unboxing | Wat zit er in de Cult Beauty Goodie Bag?

Cult beauty goodie bag

Vandaag laat ik je zien wat er in de meest geanticipeerde goodie bag van dit seizoen zit, namelijk de Cult Beauty Goodie Bag.

Elk jaar rond maart komt Cult Beauty met zijn lente goodie bag. Niemand weet precies wanneer ze deze aankondigen, maar één ding is zeker, houd hun site of Instagram goed in de gaten want dit wil je echt niet missen! Waarom?

De Cult Beauty Goodie Bag heeft dit jaar de naam “The Creators Goodie Bag” en zit vol met baanbrekende producten van de beste namen in de beauty business. De goodie bag bevat maar liefst zeven full-size en tien travel-size producten. Er zitten beauty essentials voor je huid, haar en make-up van grote namen zoals Huda Beauty, Kate Somerville en the Ouai. En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Cult beauty goodie bagDeze goodie bag ter waarde van meer dan £300 ontvang je automatisch gratis bij elke besteding van minimaal £150 op de site van Cult Beauty. Op=Op dus je moet er altijd snel bij zijn! Mocht je niet de hand op deze goodie bag weten te leggen, treur dan niet want rond oktober komt Cult Beauty met de herfst goodie bag vol nieuwe en geweldige goodies.

Wil je mij de Creators Goodie Bag van Cult Beauty zien unboxen? Kijk dan snel naar de video hieronder.

Ben jij ook net als ik een fan van goodie bags? Ken jij andere goodie bags die hun geld meer dan waard zijn?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.