Nieuwe Jaclyn Hill X Morphe Vault Collection kopen

Jaclyn Hill X Morphe Vault Collectie te koop
www.morphebrushes.com

Eindelijk heeft de YouTuber Jaclyn Hill haar nieuwe collab met Morphe onthuld. Jullie weten hoe populair haar eerdere eyeshadow palette was. Nu komt ze met de Vault Collection. Dit zijn eyeshadows die in een palette van 10 kleuren komen. In totaal zijn er 4 verschillende palettes en dus maar liefst 40 nieuwe kleuren. De namen van de palettes zijn: Armed & Gorgeous, Bling Boss, Dark Magic en Ring The Alarm. Twee van de paletten zijn warm van kleur en de andere twee zijn koel afgezwakt. De paletten zijn los of als een 4-pack te koop. Los kosten ze $15 / €17 en als een pakket van 4 zal de verkoopprijs $49 / €55 bedragen.

De originele Jaclyn Hill x Morphe Palette was binnen enkele uren overal uitverkocht. De kans is groot dat dit weer gebeurt met dit nieuwe palette. Gelukkig zijn er heel veel verschillende opties beschikbaar. Het merk moet nog bekend maken of dit een limited edition is. Maar met grote kans zal het een tijdje te koop staan, net zoals de eerste samenwerking tussen Jaclyn Hill en Morphe.

UPDATE: de nieuwe Jaclyn Hill X Morphe Vault Collection launch date was eerder uitgesteld! Dit vanwege de slechte reviews op onder andere YouTube en Instagram van social media beauty influencers. Sommigen zeiden dat ze een slechte batch hebben ontvangen die niet perfect geformuleerd was. Morphe zei op zijn Instagram-account dat sommige tinten in de palettes niet voldeden aan de kwaliteitsnormen vanwege inconsistentie in de productie. Morphe en Jaclyn Hill zouden er alles aan doen om dit probleem op te lossen en het is inmiddels zo ver.

De nieuwe launch date voor The Vault collection staat gepland op 14 augustus!Hoe ziet het eruit?

Hieronder kunnen jullie de swatches zien van de 40 kleuren, uitgesplitst per palet.

Ring the Alarm Palette
Jaclyn Hill X Morphe Ring the Alarm palette
Photo by : Jaclyn Hill YouTube Channel
Armed & Gorgeous
Jaclyn Hill X Morphe Armed & Gorgeous Palette
Photo by : Jaclyn Hill YouTube Channel
Bling Boss
Jaclyn Hill X Morphe Bling Boss palette
Photo by : Jaclyn Hill YouTube Channel
Dark Magic
Jaclyn Hill X Morphe Vault collection Dark Magic palette
Photo by : Jaclyn Hill YouTube ChannelWat blijft hetzelfde?

  • Volgens Jaclyn’s onthullingsvideo zijn de kleuren niet hetzelfde als het eerdere palette, maar vormen ze wel een samenhangend geheel met de eerdere palette. De nieuwe collectie bevat de kleuren die ze bij het maken van haar eerste palette ook ontzettend mooi vond, maar toen niet in dat ene palette kon toevoegen.
  • De formule en pigmentatie van de eyeshadows zal hetzelfde zijn als in haar eerdere palette.
  • De prijzen zullen betaalbaar blijven, zoals we gewend zijn van Morphe. Met als groot verschil dat je nu niet alle 40 kleuren in één keer hoeft aan te schaffen, want nu kan je individueel betaalbare palettes kopen.
  • De verpakking blijft wit met zilveren accenten. Persoonlijk vind ik de witte verpakking iets minder omdat het sneller vies wordt.

Wat is anders?

  • De nieuwe palettes komen met een spiegel. Het ontbreken van een spiegel was één van de grootste nadelen van haar eerste palette.
  • Onder elke eyeshadow-kleur staat nu een naam. Dat maakt het makkelijker voor bijvoorbeeld YouTubers om bij het gebruik van de palette naar de juiste kleuren te verwijzen.
  • Vernieuwde kleuren

Wel of niet kopen?

Als je de eerdere palette al in huis hebt, kan ik me voorstellen dat je je afvraagt of je deze nieuwe palette moet kopen. Hoewel sommige kleuren echt niet hetzelfde zijn, komen andere kleuren wel dicht in de buurt van de kleuren uit de eerdere palette. De eerdere palette heeft een cool tone segment, een zwart/paars segment,  een groen en blauw segment en de warm tones met oranje en roze. De nieuwe individuele palettes hebben deze tonen ook.

Als je de eerdere palette echter niet hebt, is dit een goed moment om deze 4 paletten te kopen. Je krijgt veel waar voor je geld en de kwaliteit van deze eyeshadows is gewoon geweldig. De prijs is super betaalbaar voor mensen die niet in één keer veel geld aan eyeshadows willen besteden en daarom liever voor een palette met 10 kleuren gaan. Je kan nu kiezen voor welk palette je gaat aan de hand van de kleuren die jij mooi vindt. Voor $15 is dat een super goede deal.

Wanneer en waar te koop?

De Morphe X Jaclyn Hill The Vault collection kan je vanaf 14 augustus 2018 online kopen op de website van Morphe + Europese Morphe website en in de winkels van Morphe.

Woon je in Nederland of België? Treur dan niet want binnenkort heb ik goed nieuws voor jullie! Houd mijn website in de gaten!

Xoxo,

Fani | Convey BeautyXOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.