Jaclyn Hill x Morphe palette eerste indruk + herfstlook tutorial

Hallo Beauties,

Vandaag gaat deze post over het welbekende palette dat iedereen ongeveer wel kent en dat nu weer uitverkocht is. Ik heb het natuurlijk over het Jaclyn Hill x Morphe eyeshadow palette. De Jaclyn Hill x Morphe palette kan je hier makkelijk kopen vanuit Nederland. Ik ben nooit van de Morphe eyeshadow geweest maar dit palette wilde ik niet missen. Niet alleen waren de reviews vanaf het begin erg veelbelovend, maar de kleuren vind ik zo mooi. Het heeft twee jaar geduurd voordat ze met het palette kwamen. Ze hebben er letterlijk twee jaar over gedaan om het te ontwikkelen. Dit palette heeft alles wat je ongeveer nodig hebt voor een metallic look, cooltone look of een neutrale look.

Er zijn veel verschillende Engelstalige reviews en dus wilde ik ook mijn eerlijke review in het Nederlands plaatsen. Een review vanuit het perspectief van een make-up liefhebber, maar niet iemand die professioneel make-up maakt of in de make-up branche werkt. Ik heb nu bijna een week geleden dit palette in de post gekregen en heb er veel mee gespeeld. Alles wat je op mijn ogen ziet vandaag in de tutorial onderaan komt van dit palette. De prijs is £40,02 / €45. Het palette bevat 35 kleuren.

Als je het palette bestelt komt het in een witte verpakking, net zoals het palette zelf, wit met grijs. Aan de binnenkant staat een tekstje en dus geen spiegel. Op de achterkant zie je vier foto’s van Jaclyn en een door haar geschreven tekstje.

Onderstaande foto is zonder flash of filter, zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van de kleuren.

blank

De bovenste rij bevat de lichtere shades. Dit zijn kleuren die ik vaak gebruik op mijn wenkbrauw bone, als transition shade, of op mijn ooghoeken. Je kunt sommige schaduwen ook gebruiken als highlighter op je wangen. Er zitten ook een paar glanzende tinten bij met roze ondertonen, wat een leuke aanvulling is! Ik wou dat deze rij ook een matte crème had, maar voorlopig klaag ik niet. Met de bovenste rij kleuren kan je een girly of natural look maken. Bij het swatchen had ik geen enkel probleem met het smeren op de huid. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd.

De tweede rij zit vol met warme tinten die je ogen een mooi accent geven. Je kan ze ook over je hele ooglid gebruiken. De kleuren zijn zeer geschikt voor nu, in de herfst, vanwege de mooie warm tone, neutrale en soft kleuren. De kleuren blenden erg goed op het oog en er zijn niet veel kick backs of fall outs als ik bezig ben met de swatches. De matte kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd.

De derde rij bevat de bruine kleuren met rode en roze ondertoon die perfect zijn voor een smokey eye en de neutrale look. De eerste kleur gebruik ik heel vaak over mijn hele ooglid.

De vierde rij begint met de iets meer speelse kleuren. Paars, blauw en nog meer bruine tinten om deze mooi samen te combineren. Het palette is ontzettend veelzijdig. Zoals gezegd kan je heel veel looks maken met alleen deze palette.

Op de onderste rij heb je een paar helder turquoise kleuren, groen en donkere kleuren voor een smokey look. Je kan de donkere kleuren, zoals zwart, ook gebruiken als eyeliner.

Wat mis ik in dit palette?

  • Ik mis een crème matte kleur.
  • Een bordje met alle namen van de verschillende oogschaduw. Er bestaat wel op internet een bordje met de namen maar die wordt niet meegeleverd met de palette. Het is voor mij vrij moeilijk om de kleuren goed te benoemen zonder de namen.
  • Geen spiegel
  • Het doosje is wit en aan het eind van de tutorial was het doosje heel snel vies geworden met eyeshadow vlekken over de hele verpakking. Het weg poetsen is ook geen optie, want je krijgt het er niet makkelijk uit.

Ondanks deze minpunten is dit palette zeker Convey Beauty Approved! Je hoeft na het kopen van dit palette geen andere eyeshadow palette meer te kopen. Alle kleuren zitten hierin. Het blend heel goed, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en voor 35 kleuren is de prijs betaalbaar.

Wil je zien hoe ik een herfstlook met dit palette maak? Of wat mijn eerste indruk is? Kijk dan hier naar de tutorial.  Ik ben zeer benieuwd naar wat jij van deze look vindt.

Voor de herfstlook tutorial heb ik onderstaande kleuren gebruikt van begin tot eind genummerd van 1 t/m 6.

blank

 

Xoxo,

Fani – Convey Beauty

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.