H&M, Zara en Pull&Bear Try On HAUL – Nieuwe collectie zomer 2020

Vandaag kom ik terug met één van mijn favoriete video’s – een H&M, Zara en Pull & Bear try on haul video! Ik heb diverse zomerstukken uit de nieuwe collectie. Ik heb alles online besteld en vandaag laat ik je zien hoe ik de stukken stijl! Ik hoop dat je geniet en laat vooral in de reacties weten wat jij van de nieuwe stukken vindt 😊. Alle items worden hieronder gelinkt!

P.S. In de video was ik oorspronkelijk van plan om ook bestelde items van Boohoo te laten zien. Helaas heb ik echter tot op heden mijn bestelde items nog steeds niet ontvangen! Aangezien mijn ervaring voor de tweede keer slecht is geweest bij Boohoo raad ik jullie dan ook niet aan om daar te winkelen! Ik denk dat er genoeg andere winkels zijn, zoals bijvoorbeeld Shein, met dezelfde prijs-kwaliteit verhouding!

H&M:

Zara:

Pull & Bear:

Welke stukken vond je het mooist?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.