Fenty Skin : nieuwe huidverzorgingslijn van Rihanna

Fenty Skin : huidverzorgingslijn van Rihanna - skincare
Photo : @fentybeauty Instagram

Als je een succesvolle make-up lijn hebt is het ondenkbaar ook niet een skincare-lijn te beginnen. Of het net zo succesvol wordt moeten we nog ontdekken in het geval van Rihanna’s nieuwe huidverzorgingslijn : Fenty Skin.

Eén ding is zeker, toen Rihanna eind 2017 Fenty Beauty lanceerde, deed het merk het “redelijk” goed. Binnen de eerste 40 dagen verdiende het merk naar verluidt $ 100 miljoen aan omzet. En belangrijker nog, het creëerde wat nu ‘The Fenty Effect’ wordt genoemd met zijn 40 foundation-kleuren. Het doel van ieder merk is nu zo veel mogelijk foundation-tinten te produceren. Hoe minder je maakt, hoe groter de kritiek.

Maar nu waagt Fenty zich dus in de huidverzorging. Al een tijdje geeft Rihanna ons wat sneak peaks op haar Instagram. Volgens sommige bronnen zou de lijn gericht zijn op medicinale en niet-medicinale huidverzorging, zeep, lichaamsverzorging en producten voor persoonlijke verzorging (met uitzondering van kleurcosmetica, parfum en andere producten met alleen geur) en aanverwante accessoires zoals kits, beauty tools en makeup-kwasten. Dit maakt mij in ieder geval al enorm enthousiast!

Het wachten is ook bijna voorbij, want vandaag liet ze weten dat Fenty Skin officieel gelanceerd wordt op 31 juli. Exclusief op hun eigen website en later op Sephora. Vanaf 28 juli begint de early access. Hiervoor moet je je dus eerst aanmelden om op de wait list te staan. Via Sephora kan je makkelijk vanuit Nederland zowel Fenty make-up als straks de huidverzorgingslijn, Fenty Skin kopen. Zonder douanekosten of importkosten te betalen. Kijk naar mijn eerdere blogpost met een stapsgewijze uitleg van hoe je via Sephora kan bestellen!

Ben jij enthousiast geworden door dit nieuws?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.