Zo kom je van Cellulitis af! Legology Cellu-Lite Lichaamsolie Review

Zo kom je van Cellulitis af! Legology Cellu-Lite Lichaamsolie Review

Cellulitis, zowel mannen als vrouwen hebben er last van. Deze vervelende kuiltjes in benen, billen en dijen kan je accepteren als onderdeel van een normaal lichaam. Of je kan het een beetje vervagen door middel van bijvoorbeeld goede voeding, massages, beenoefeningen, lichaamsverzorging en bijvoorbeeld dry brushing. Er is echter geen magische olie of crème die cellulitis uit je benen compleet weghaalt. Voor sommigen zal cellulitis hormonaal zijn en voor anderen genetisch. Welke lichaamsvorm je ook hebt, je kunt cellulitis hebben. Maar een gecombineerde verandering van levensstijl en de juiste hulpmiddelen kan helpen cellulitis te verlichten.

Deze week heb ik de Cellu-Lite lichaamsolie samen met de Vacuum massage cup (beauty cupping) van Legology uitgeprobeerd.

Weet je nog niet wat beauty cupping is? Lees dan vooral eens de tips en technieken waar ik al eerder op de blog over schreef.

Cellu-Lite Salon Secret For Legs

Zo kom je van Cellulitis af! Legology Cellu-Lite Lichaamsolie Review

De Cellu-Lite Salon Secret Lichaamsolie bevat essentiële oliën zoals Grapefruit, Zoete Braziliaanse Sinaasappel, Jeneverbes en Geranium. Deze ingrediënten vormen de sleutel tot het proces van het wegwerken van cellulitis. Deze ontgiftende en stimulerende combinatie helpt zware benen te verlichten, opgesloten vocht weg te spoelen en je contourenregime te ondersteunen.

Legology Circu-Lite Squeeze Therapy for Legs

De Legology Circu-Lite vacuümbeker helpt de effecten van de Cellu-Lite-olie te bevorderen. Dit is een briljante vacuümbeker voor thuis, ontworpen om de huid te verstevigen en cellulitis te helpen verwijderen. Het werkt door de beencirculatie te stimuleren en vetophopingen (de kleine kuiltjes) af te breken door de huid in het vacuüm te trekken. Knijp het dicht, laat het op een geoliede huid rusten, laat het los en laat het langzaam langs je benen glijden om de lymfe naar boven te slepen.

De kleine cupping van Legology is niet veel anders dan dat van andere merken. Het is gemaakt van siliconen en kan op je huid worden geperst voor een massage. Met een rollende massagetechniek kan je het vocht in je lichaam verminderen, de lokale stofwisseling stimuleren en ongelijkmatige vetgebieden (cellulitis) gladstrijken. Legology raad aan om de Cellu-Lite lichaamsolie van het merk bij de cupping te gebruiken.Werkwijze

Smeer je dijen in met de gouden lichaamsolie. Deze olie is gemaakt van kokosnoot-, eucalyptus-, grapefruit- en Siberische dennennaaldolie. Vervolgens houd je de cup over je been, knijp je erin, zet je hem op je huid en laat je hem los.

Op dit punt zou je de zuigkracht moeten voelen, maar het zou niet pijnlijk moeten zijn.

Trek de cup (terwijl hij nog steeds aan je been wordt gezogen) in een opwaartse beweging en herhaal dit zo vaak als je wilt.

Legology raad aan om de hele beauty cupping-routine tweemaal daags te doen. Zelf vind ik dat te veel en daarom heb ik de routine in plaats daarvan drie, soms vier keer, per week uitgevoerd.

De resultaten

Zo kom je van Cellulitis af! Legology Cellu-Lite Lichaamsolie Review

Ik ben al jaren een fan van de beauty cupping-techniek. Ik heb jaren geleden al een post geschreven over de verschillende technieken voor gezicht en lichaam. Sinds de komst van mijn tweede dochter ben ik gestopt met beauty cupping en eigenlijk vind ik het erg jammer dat ik ben gestopt. Ook nu weer, nadat ik het de afgelopen weken weer heb opgepakt, zie ik merkbare resultaten. Zeker in combinatie met een lichaamsolie die speciaal voor cupping is gemaakt. Laat me wel erbij vermelden, dat er geen bewijs is dat je ooit echt van cellulitis af kunt komen. Daar moet je dus rekening mee houden. Dit soort technieken kunnen wel helpen om de zichtbare uitstraling van cellulitis te verminderen.

Dat gezegd hebbende, ik geniet elke keer weer van de beauty cupping massage, al helemaal met de olie. Mijn benen voelden na gebruik glad aan met een mooie glow dankzij de olie. Het is voor mij een fijne ‘traktatie’ als onderdeel van mijn wekelijkse self care-routine om mezelf een mini-massage te geven na een bad of douche. De olie ruikt ook heerlijk .

Het is natuurlijk geen wondermiddel tegen cellulitis maar nadat je het gebruikt hebt zie je echt minder cellulitis. Na een tijdje komt het wel weer terug, maar je hebt zeker een paar uurtjes mooie gladde benen. (Dit hangt natuurlijk ook wel af van hoeveel cellulitis je hebt en hoe diep je cellulitis is.)

Als je net als ik gek bent op jaderollers en gua sha-tools,  dan zal je genieten van het gevoel van beauty cupping – evenals het idee om lymfedrainagemassage voor het hele lichaam te doen in plaats van alleen het gezicht en de nek.

Aan het eind van elke beauty cupping massage smeer ik de Legology Air-Lite Bodycrème, wat een soort kers op de taart is. Mocht je interesse hebben om meer te weten over deze bodycrème laat me in de comments weten of stuur mij een mailtje.

De Legology Cellu-Lite lichaamsolie is Convey Beauty Approved!

Welke andere producten wil je nog meer dat ik ga testen?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.