Review CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Review CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - slakkenslijm huidverzorging

Eén van de eerste slakkencrèmes die ik ooit voor https://conveybeauty.com heb getest, is de CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Het is een product waar ik persoonlijk naar grijp wanneer mijn huid extreem uitgedroogd aanvoelt. Dit is met name in de winter. Het geeft de ultieme hydratatie en een zichtbare vermindering van acnelittekens. Het is ook een van de weinige producten met meer dan 200 lovende recensies en bovendien een bestseller bij de Bijenkorf.

De COSRX slakkenessence is een geconcentreerd behandelingsproduct dat is geformuleerd met 96% slakkenfiltraat (mucin). Het is zoveel slakkenslijm, dat als je het uit de fles pompt en het op je gezicht aanbrengt, je zult merken hoe stroperig de consistentie is. Na twee weken gebruik voelde mijn huid elastisch en zacht aan. En net als alle goede gezichtslotions, zal je huid er stralend en vol van vocht uitzien.

De vraag die ik dan vaak als eerste krijg is; hoe ruikt zo’n slakken huidverzorgingsproduct?

De COSRX slakkenessence heeft geen geur en is zonder toegevoegde kleurstoffen. Perfect dus voor de gevoelige huidtypes of mensen met acne.

Consistentie

Review CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - slakkenslijm huidverzorging

Het is veel, veel dikker dan de meeste slakkencrèmes die ik ben tegengekomen, maar is zonder olie! Ik hou ervan dat het op waterbasis is. Ik kan geen genoeg krijgen van de consistentie omdat het dik is, maar het trekt snel in de huid en verstopt mijn poriën niet.

Voor wie is dit?

Het is zo’n universeel product, ik denk dat alle huidtypes hier goed aan zouden doen (en geloof me, dat zeg ik niet vaak). Ik raad het aan voor vette huidtypes omdat het op waterbasis is en er niet veel olie in het product zit. Dit betekent dat het je huid hydrateert zonder je poriën te verstoppen. Het is perfect voor de droge, ruwe huid omdat het letterlijk je huid helpt om vocht vast te houden, terwijl de huid daarnaast wordt gevoed en beschermd. Het is goed voor gevoelige huidtypes vanwege de no-nonsense ingrediëntenlijst en vooral, zonder toegevoegde geur. En het is natuurlijk ook geschikt voor de normale huidtypes.

Hoe gebruik je het?

Review CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - slakkenslijm huidverzorging

Ik gebruik het na het reinigen en versterken van mijn huid. Ik breng het over mijn hele gezicht aan voordat ik het opsluit met een vochtinbrengende crème/ moisturizer. Kijk hier voor de juiste volgorde waarin je huidverzorgingsproducten moet aanbrengen.

Verpakking

De CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence komt in een zeer neutrale verpakking met een pomp. Een pomp maakt het zo veel hygiënischer, maar de verpakking is daardoor zeker niet luxueus of Instagramwaardig.

Prijs

De CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence kost maar €27 voor 100 ml. Dat is echt een koopje voor alles wat het met je huid doet! Elke cent waard.

Te koop bij:

De Bijenkorf en BeautyBay

Heb jij weleens slakkenslijm gebruikt op je gezicht?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.