Unboxing mijn kerstcadeau! Full Vegan make-up kwasten

unboxing de zoe bag opulence edition - volledig vegan make-up kwasten set

Ik ben al heel lang op zoek naar make-up kwasten van goede kwaliteit.  Ik wilde penselen vinden van goede kwaliteit en VEGAN, maar redelijk geprijsd. Daarbij zocht ik naar een mengsel van make-up kwasten voor gezicht en ogen.

ZOEVA biedt een reeks aan borstelsets en daarnaast de mogelijkheid om al hun borstels afzonderlijk te kopen. Ik twijfelde heel lang of ik ze afzonderlijk moest kopen aangezien ik al een paar goede kwasten heb. Maar ik kon de Zoe Bag en de enorme reeks borstels niet weerstaan. Daarbij krijg je het met een ontzettend mooie tas die super handig is voor op reis!

Voor € 240 krijg je 25 full VEGAN make-up kwasten en een mooie make-up tas die past bij al de paarse penselen. Tevens kan je de tas gebruiken om make-up en andere huidverzorgingsproducten in te bewaren. Het biedt ook ruimte voor andere penselen! Ik heb gekozen voor de Opulence editie die absoluut prachtig is met zowel de borstels als de tas in een donkerpaarse kleur. En het beste van al? Het is volledig cruelty free en vegan! 

Prijs: €240

Te koop: op de website van Zoeva. Een goedkopere (niet vegan) Zoeva Zoe Bag kan je hier vinden.

Wil je zien hoe ik mijn kerstcadeau unbox en hoe alles eruit ziet? Kijk dan naar de video hieronder!

Ik wens je alvast een vrolijk kerstfeest! 

Xoxo,

Team Convey Beauty

 

 

 

 

XOXO
Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.