Must have producten voor na een bevalling | Knip, scheur of keizersnede

postpartum must haves - producten ter genezing en pijnverlichting na een bevalling

Met het einde van mijn zwangerschap in zicht, en de geboorte van mijn dochter voor de deur, heb ik mijn best gedaan om me fysiek en emotioneel goed voor te bereiden voor de bevalling en de periode daarna. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding bestaat uit de juiste spullen in huis hebben. Denk hierbij aan producten die helpen met de genezing en pijnverlichting na de bevalling, maar ook aan handige spulletjes om je oude figuur weer terug te krijgen.

Zoals je je kunt voorstellen, is het voorbereiden op de bevalling erg belangrijk voor me. Als je goed voorbereid bent, voel je je namelijk supersterk als het moment aanbreekt om je lieve kleine eindelijk te ontmoeten. Door een goede voorbereiding zorg je bovendien dat de periode na de bevalling zo soepel mogelijk verloopt en zo min mogelijk pijnlijk is. Zo kan je volledig genieten van je pasgeboren baby. Vandaag deel ik met jullie de must haves voor tijdens en na een bevalling. Dit is hoe ik me ga voorbereiden op de bevalling!

Genoemde producten in deze video:

Zie ook de blogpost over mijn eerdere ervaring met de Belly Bandit Belly Wrap

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.