Mijn (Biologique Recherche) skincare routine

Mijn biologique recherche skincare routine video

Ik ben verheugd om met jullie mijn avond skincare routine te delen in deze video. Ik heb er zoveel verzoeken voor gekregen sinds ik eerder had gedeeld dat mijn skincare routine nu praktisch alleen maar van het merk Biologique Recherche is. Zoals de meesten van jullie weten ben ik naar een skin consult geweest bij de Ambassade Biologique Recherche in Parijs waar ik alle producten voorgeschreven kreeg. Consistentie is de sleutel en dat merk ik zeker aan mijn huid.

Vandaag ga ik alle stappen en producten laten zien die ik s’avonds vòòr het slapen ga, aanbreng. Omdat ik op dit moment zo veel mogelijk producten van Biologique Recherche aan het gebruiken ben, zijn dat ook de meeste producten die ik ga laten zien. Dus als je ook twijfelt om de producten van Biologique Recherche te kopen of je hebt ze bestelt maar je weet niet in welke volgorde je alle producten moet gebruiken, dan is deze video echt iets voor jou. Maar ook als je bijvoorbeeld een onzuivere huid hebt en je wilt zien wat bij mij heeft gewerkt, dan moet je zeker ook kijken!

Genoemde producten in deze video:

Bedankt voor het kijken en vergeet niet te subscriben en deze video te liken voor meer!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.