Mijn ervaring bij de Ambassade Biologique Recherche in Parijs

Mijn ervaring bij de biologique recherche in parijs en de producten die ik heb gekochtNa zoveel verhalen te hebben gehoord over de Lotion P50 en de Serum Placenta, wilde ik tijdens onze recente vakantie naar Parijs een gezichtsbehandeling krijgen bij Biologique Recherche. Om een ​​afspraak te maken, moest ik contact met hen opnemen via hun website en dit ging super makkelijk in het Engels. Een gezichtsbehandeling kon helaas niet meer op de door mij gewenste datum en tijd, maar een skin consult was nog wel mogelijk. Jammer van de facial maar uiteindelijk was ik ook blij met het consult en de product aanbevelingen. De reactie op mijn afspraak was snel (binnen een dag). Ik kreeg ook meteen een bevestiging, super fijn.

De spa bevindt zich in een discreet gebied op de Champs Elysees, maar we vonden het gemakkelijk met de auto. Ik werd begroet bij de receptie en ik kreeg een drankje aangeboden terwijl ik wachtte. De ruimte ziet er super luxueus uit en is erg mooi van binnen. Mijn schoonheidsspecialiste was erg beleefd en vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen tijdens mijn huidanalyse. De huidanalyse is in principe €35 maar is complementair (gratis) als je aan het eind producten aanschaft. Voor meer informatie over hoe het precies ging verwijs ik jullie naar onderstaande video over het bezoek bij de Biologique Recherche in Parijs.Ik raad de huidanalyse aan omdat deze zowel jou als de schoonheidsspecialiste informatie geeft over jouw huid en welke producten daar het beste bij passen. Ze was zo beleefd en beantwoordde al mijn vragen en gaf me een aantal geweldige tips.

Na de huidanalyse liet ze mij alle producten zien die ze bij mijn huidtype zou aanbevelen. Ik vond het zeer handig dat ze uitlegde waarvoor de respectievelijke producten werden gebruikt en wanneer je ze moet aanbrengen. Wat ik erg op prijs stelde, is dat er geen upsell was. Ik voelde me niet onder druk gezet om iets te kopen. Ik heb toch een aantal producten gekocht omdat ik echt van de producten van Biologique Recherche houd. Dat geldt voor zowel de ingrediënten als alle kennis die het merk beheerst rondom huidkwaliteit etc. Ook zijn de producten goedkoper in vergelijking met de prijzen die je betaalt als je Biologique Recherche wilt kopen in Amsterdam.

Welke producten ik precies heb gekocht zie je in deze video! Ik zal jullie binnenkort updaten met de huidresultaten en een review geven van elk product!

Ik ben benieuwd hoeveel van jullie het merk Biologique Recherche al kennen?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.