Interview met de 5-jarige Chloé Mae

Interview met de 5-jarige Chloé Mae

Chloé is vandaag 5 jaar oud geworden en vandaag ga ik haar voor het eerst interviewen. De reden waarom ik deze video maak is simpelweg omdat ik graag elk jaar een interview met Chloé wil filmen en zo elk jaar zien hoe haar antwoorden over de jaren heen veranderen. Het leek me zelf leuk om terug te kijken maar het lijkt me ook leuk voor haar en natuurlijk alle andere mensen die ons volgen. Sommigen van jullie hebben haar meegemaakt sinds baby, via bijvoorbeeld Instagram stories.

So, Let’s start…

En natuurlijk, van harte gefeliciteerd vandaag Chloé. Mama houd enorm veel van jou!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.