De beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb getest! Zonder aluminium!

Review Kopari deodorant | Beste natuurlijke deodorantReview Kopari deodorant | Beste natuurlijke deodorant

Review Kopari deodorant | Beste natuurlijke deodorant

Ik ben al maanden bezig met het zoeken naar de beste natuurlijke deodorant. Het is ZO moeilijk om een ​​goede te vinden! In de loop der jaren heb ik er zoveel geprobeerd en ze variëren echt in effectiviteit. Er zijn veel goede, maar er zijn ook veel slechte. En eindelijk heb ik de beste natuurlijke deodorant gevonden! Ik durf te zeggen dat dit de beste natuurlijke deodorant is die ik ooit heb getest. En geloof mij, ik test ze al heel lang. Deze is verreweg de beste!

Ik heb het over de Kopari Beauty Coconut deodorant. Gebruikmakend van de vele voordelen van kokos, werkt Kopari met puur natuurlijke ingrediënten. Vrij van aluminium, sulfaten en alle andere slechte additieven die een normale deodorant bevat. Ik heb hier op de blog en op Instagram al zo lang over gesproken. Traditionele deodoranten bevatten heel veel slechte dingen, dus het is nu tijd om te switchen !

Kopari deodorant; Wat is het?

Deze natuurlijke, aluminiumvrije, niet-giftige actieve blend, 100% plantaardig, biedt geurbescherming en houdt tegelijkertijd bacteriën tegen die onaangename geur veroorzaken. Met een zoete kokosgeur en geformuleerd met kokoswater, kokosolie en salieolie, is deze superformule rijk aan elektrolyten, aminozuren, vitamines en mineralen om je lichaamsfuncties te hydrateren en te verfijnen. Het bevat ook charcoaldat onzuiverheden absorbeert waardoor de deodorant extra effectief is. Je brengt het aan op schone oksels en het is geschikt voor na het scheren.

Ingrediënten:

Propylene Glycol*, Water/Aqua/EAU, Propanediol, Sodium Stearate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Saccharomyces Ferment Filtrate**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Charcoal Powder, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactyl Lactate, Silica, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Triethyl Citrate, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Glyceryl Laurate, Sodium Anisate, Citric Acid, Fragrance (Parfum). *Biobased **Organic

Mijn ervaring met Kopari natuurlijke deodorant

Het werkt!! Echt waar !! Ik gebruik de Kopari Coconut Oil Deodorant nu 3 weken en ben er helemaal weg van. Het heeft zeker een week geduurd voordat mijn lichaamsgeur zich had aangepast, maar sindsdien heb ik geen problemen meer gehad. Ik was in eerste instantie een beetje verrast door de dunnere, heldere textuur. Alle andere natuurlijke deodoranten die ik eerder heb gebruikt waren romiger en natter. De textuur van deze deodorant is één van mijn favoriete dingen. Het glijdt soepel dankzij de kokosolie en is erg doorschijnend; maar het is nog steeds zeer effectief.

Het is helemaal niet plakkerig zoals de meeste deodoranten en is super hydraterend. Na het ’s ochtends aanbrengen kan ik 24 uur lang zonder enige rare geurtjes de dag doorkomen. Ik heb het tijdens de paar warme dagen in september nog kunnen testen en de missie was goed geslaagd. Ik bleef de hele dag goed ruiken naar lekkere verse kokosmelk, ondanks het zweten in de hitte.

Dit zijn verder de dingen waar ik van hou, naast het feit dat het beter is voor mijn lichaam:

  • Het ruikt echt heerlijk, net als de rest van Kopari’s producten. Ik wou dat je het via het scherm kon ruiken, want het is goddelijk! De geur brengt me meteen ergens op een eiland onder een palmboom met een margarita in mijn handen.
  • De formule is onzichtbaar, dus het geeft geen vlekken op je kleding en laat niet die grove witte resten achter zoals andere deodorants doen.
  • Kokosolie-ingrediënt: van nature antimicrobieel en antibacterieel. Deze superolie voedt, hydrateert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid.
  • Ik heb geen enkele allergische reactie gekregen zoals bij veel natuurlijke deodoranten met het ingrediënt “baking soda” erin dat mijn oksels persoonlijk tot vuurrood irriteert.
  • Aluminiumvrij, zuiveringszout, parabenenvrij, siliconenvrij, ftalaatvrij, veganistisch

Te koop: hier en hier

Prijs: €11 voor 26g of €15 voor 57g

Ken jij een betere natuurlijke deodorant?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.