Volumehaar met een beachlook effect met OUAI haircare van Jen Atkin

OUAI haircare

Na mijn zwangerschap en bevalling van mijn dochtertje hoorde ik veel verhalen dat je haren kunnen gaan uitvallen door de hormonen. Je weet het al, ik dacht al dat ik kaal zou worden. In paniek heb ik mijn research gedaan naar kwalitatief hoogwaardige haarproducten en al snel kwam ik op OUAI haircare. Wie de Kardashians volgt weet ook wel wie Jen Atkin is. Zij is de haarstyliste van niet alleen de Kardashians maar ook van Gigi Hadid en vele andere celebrities. Met fijne luxe geuren en voedende ingrediënten is er een reden waarom iedereen over haar producten praat.

Wat is het:

OUAI heeft een compleet assortiment van haarproducten die claimen het haar te versterken, het vochtgehalte te verbeteren en het haar te beschermen. Van dry shampoo en verschillende olies voor je haar, tot aan alle soorten shampoos en conditioners die je voor verschillende doeleinden kan aanschaffen.Wat doet het:

Ik heb de “volume” shampoo, “volume” conditioner en de wave spray gekocht en uitgeprobeerd. De OUAI shampoo en conditioner beweren een einde te maken aan futloos haar. De textuur van zowel de shampoo als de conditioner is ultra-dik, wat door OUAI de Smart Technology wordt genoemd. Deze technologie zou het haar meer volume moeten geven. De shampoo en conditioner zouden je haar bovendien heerlijk laten ruiken door een luxe mix van Italiaanse citroen, bergamot, rose de mai, magnolia, lelie, bramen, cederhout, amber, patchouli, sandelhout en witte musk.

De OUAI wave spray is een ultrafijne mist geformuleerd met rijsteiwit in plaats van traditioneel zout dat je haar na gebruik een beach look zou geven. De wave spray bevat voedende ingrediënten voor het haar, waaronder aminozuren, tamarindezaad, keratine, amaolie, hibiscus en jasmijn. Deze ingrediënten zorgen voor een goede vochtbalans en versterken het haar.

Wat vind ik er van:

Na ontvangst vielen mij direct de prachtige flessen op. Deze zijn – als leuke bonus – meteen een chique toevoeging aan het interieur van je badkamer. Ik gebruik als eerste de shampoo en daarna de conditioner. Deze laat ik een paar minuten intrekken terwijl ik mijn haar kam. Vervolgens spoel ik alles af. Daarna föhn en borstel ik mijn haar en aan het eind breng ik de wave spray aan.

Bij gebruik van de shampoo en conditioner ruik je meteen de luxe geuren van verschillende natuurlijke aroma’s. De shampoo en de conditioner schuimen matig. Voor iemand zoals ik met lang haar is het product daardoor lastig over het haar te verdelen. Hierdoor ga ik automatisch meer van het product gebruiken waardoor het flesje snel leeg raakt. Van mij had het daarom wel wat meer mogen schuimen. Daarna heb ik mijn haar met de diffuser van de Philips moisture protect föhn alvast in model gebracht voor een beetje subtiele krullen en daarna de wave spray over de hele haar met name de punten aangebracht. De wave spray blijft niet plakken aan mijn haar, is niet vettig, heeft een ultrafijne textuur en ruikt heerlijk.

blank

Ik heb van mezelf golvend haar en zag merkbaar resultaat na gebruik van deze drie producten samen: mijn haar golfde meer. Mijn haar heeft bovendien niet eerder zoveel volume gehad. Daarnaast kreeg ik meteen complimenten van mijn man dat mijn haar heerlijk ruikt. Deze heerlijke geur was na dagen nog steeds aanwezig.

blank

Pluspunten: 

  • Haar ruikt heerlijk na gebruik
  • Mist spray plakt niet aan het haar
  • Geeft duidelijk meer volume

Minpunten:

  • Enigszins prijzig
  • In Nederland niet makkelijk te verkrijgen
  • Weinig schuim waardoor een potje snel opraakt

Conclusie:

Deze producten samen geven je haar duidelijk meer volume. Het ruikt bovendien heerlijk. De producten zijn een beetje prijzig, maar voor mij is het het geld waard. De OUAI haarlijn “volume”  is Convey Beauty approved!

Prijs:

OUAI shampoo volume : 300 ml – €23,87

OUAI conditioner volume : 250 ml – €21,70

OUAI wave spray : 50 ml – €10,85  150 ml – €23,80

Te koop: onder andere bij ASOS en Sephora. Kijk hier hoe je bij Sephora kan shoppen zonder douanekosten te betalen.

Ben jij bekend met de producten van OUAI? Laat ons weten wat jij van de producten vindt. 

Xoxo,

Fani | Convey BeautyXOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.