Jeffree Star Cosmetics kopen en testen vanuit Nederland

waar kan ik Jeffree star makeup kopen
Bron: Instagram Jeffree Star

Ik krijg heel vaak de vraag van mijn volgers, over waar ze het beste Jeffree Star Cosmetics kunnen kopen. Het is niemand ontgaan hoe populair en revolutionair dit make-up merk van de YouTuber Jeffree Star is geworden. Zijn snelle succes is zeker opmerkelijk. Zijn make-up is van hoge kwaliteit, veganistisch en cruelty free. Verder is Jeffree Star beroemd vanwege zijn lippenstiften, Jeffree’s Velour Liquid Lipsticks, en zijn gewaagde en gepigmenteerd oogschaduwpaletten.

Afgelopen week heeft Jeffree Star aangekondigd dat hij een nieuwe categorie naast make-up gaat introduceren. Wie weet komt hij met een skincare lijn? Het is nu in ieder geval een rage om naast make-up ook met schoonheidsproducten te komen. Kijk maar naar Kylie Jenner met Kylie Skin en Huda Beauty met Wishful Skin.Eén ding is zeker: alles wat Jeffree Star op de markt brengt is populair. Laat staan een collab met een naam als Shane Dawson. De vraag is nu, waar kan je Jeffree Star Cosmetics kopen vanuit Nederland? En dan zonder het gedoe van douanekosten en dure verzendkosten. Wij hebben de beste plekken hieronder voor jullie samengesteld!

  1. Douglas : Sinds kort heeft Douglas online en in de winkels make-up van Jeffree Star.
  2. BeautyBay : hier kan je verreweg het meest van Jeffree Star Cosmetics kopen. Alle recente launches zijn ook vaak snel hier online te verkrijgen! Gratis bezorging vanaf €25.
  3. The Makeup Spot : hier kan je ook make-up van Jeffree Star Cosmetics kopen. Maar lang niet altijd alles en ook niet altijd even snel beschikbaar na een launch. Als je geduld hebt of iets zoekt dat bij optie 1 snel is uitverkocht, dan kan je altijd hier nog even kijken. Gratis bezorging vanaf €45.
  4. ICI Paris XL: makkelijk alles testen of online kopen! Geweldig!!

Kleding en tassen uit de Jeffree Star-lijn zijn exclusief te koop op de website van Jeffree. Helaas voor ons vanuit Nederland betekent dit echter douanekosten en hoge verzendkosten.

Verder is Jeffree Star te koop online en in alle fysieke winkels van Morphe.

Wil jij de make-up van Jeffree Star kunnen testen op je handen en zelf kunnen kijken hoe de make-up aanvoelt? Dan is er een pop-up store in de meeste ICI Paris XL winkels in Nederland.

Heb jij al make-up van Jeffree? Wat is jouw favoriet uit zijn lijn?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.