8 Winter beauty essentials waar je niet zonder kunt

winter beauty-essentials - must have huidverzorging en make-up in de winter

1. Je gezicht en lichaam zijn niet het enige wat deze winter een boost moet krijgen. Door de verandering in temperatuur heeft je haar net zo veel behoefte aan een boost. Probeer daarom eens deze fantastische multi-purpose droge olie van Nuxe. Deze olie bevat zes verschillende melanges van essentiële oliën en kan worden gebruikt op het gezicht, lichaam en haar. Ik gebruik graag een paar druppels en werk deze door de uiteinden van mijn haar.

2. Bevochtig je huid tijdens de koude maanden wat vaker gedurende de dag om een ​​zachte, gezonde huid te behouden. Gebruik een goede crème die diep hydrateert en de strakheid van een te droge huid kan bestrijden. Een favoriet van mij is al jaren de Clinique Moisture Surge.

3. Je lippen zijn in de winter meer vatbaar voor uitdroging. Gebruik dus een goede lip scrub, bijvoorbeeld de Dior Lip Glow Sugar Scrub, om ze gezond en vrij van kloofjes te houden. Je kunt deze stap niet overslaan, omdat het essentieel is voordat je een lipstick aanbrengt.

4. In de winter is een goede exfoliator een must. Om je huid gehydrateerd te houden en er minder dof uit te laten zien, moet je alle droge en dode huidschilfers verwijderen. Zo kan je nieuwe huid de schoonheidsproducten beter absorberen. Ik gebruik de Alpha H Gentle Daily Exfoliate al twee maanden en mijn gezicht ziet er glad en fris uit na elk gebruik. Het is ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Heerlijk tijdens de wintermaanden.5. Het kille en koude weer zal zeker een stempel drukken op je huid, vooral op je handen. Genees je handen met een goede handcrème die hydrateert en herstelt, zoals deze van Grown Alchemist, de Persian Rose & Argan Extract Intensive Hand Cream. Deze crème is dik, romig en smelt op mijn huid. Ik hou ervan dat het niet vettig is en toch de hele dag werkzaam is. De geur is ook geweldig!

6. De beste manier om mijn teint in de winter op te warmen is met een vleugje blush. NARS Dual Intensity Blush geeft me een prachtige kleur die de hele dag meegaat en een vleugje glans heeft, waardoor ik de perfecte hoeveelheid glow krijg.

7. Als je huid er wat uitgedroogd uitziet, is een vochtinbrengende spray de perfecte oplossing na het aanbrengen van make-up. Ik ben dol op deze specifieke hydraterende spray van Kiehl’s omdat het mijn huid extra hydrateert als ik de hele dag binnen ben en het de perfecte maat is om in mijn tas te gooien als ik onderweg ben.

8. Het droog borstelen van het lichaam is een eenvoudige manier om je huid te reinigen door gifstoffen en onzuiverheden te verwijderen. Daarnaast is het ook een goede manier om op natuurlijke wijze te exfoliëren en je huid een gezonde boost te geven.

Wat zijn jouw winter beauty essentials? Ik ben zeer benieuwd!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.