Stila Cosmetics Liquid Eyeshadow | Glitter & Glow vs Shimmer & Glow

Stila Cosemetics liquid eyeshadow review and swatch

Open YouTube en kijk naar de beauty-kanalen en je komt veel Stila Cosmetics tegen. Deze liquid eyeshadows hebben de beauty industrie helemaal in hun greep genomen. Is het ook de hype waard?

Eén ding is zeker, ze zijn GEWELDIG! Ik ben absoluut geobsedeerd door alles wat Stila Cosmetics met glitter maakt. Ik heb nooit eerder make-up van dit merk gehad. Maar deze liquid eyeshadows moest ik wel uitproberen. De applicatie is ongelooflijk eenvoudig en soepel in gebruik. Met één laagje heb je al een intense kleur op je ooglid. Wil je het extra intens dan kan je voor een tweede laagje gaan. Omdat ze best prijzig zijn en er tal van kleuren en varianten zijn, heb ik twee soorten gekocht om jullie het verschil te laten zien. Benieuwd naar mijn demonstratiefilmpje? Kijk dan hieronder!Glitter & Glow

Stila Glitter & Glow vs Shimmer & Glow

Van de Glitter & Glow heb ik de kleur Kitten Karma gekocht en het overtrof ruimschoots mijn verwachtingen. Kitten Karma heeft een roze kleur met zilverachtige glitters erin. Het is zeer gepigmenteerd en zorgt voor de meest verbazingwekkende ooglooks. De glans en glitters zijn superieur, ik heb nooit problemen gehad met schilfering of fall-out. Het blijft lang zitten, waardoor ik niet hoef te retouchen. Ik kan de formule van de schitterende glans niet genoeg prijzen. Het maakt elke simpele eye look tot een wow look. En je hoeft geen MUA te zijn, iedereen kan met zelfs maar één laagje een bijzondere finish look creëren. Het enige minpuntje is dat het erg snel uitdroogt. Dus mocht je snel met een kwast willen blenden, dan gaat dat niet makkelijk. Maar daarvoor is het ook niet echt bedoeld.

De Glitter & Glow heeft in totaal 10 verschillende kleuren en is de meest verbluffende liquid eyeshadow op de markt op dit moment. Verder werd de Glitter & Glow sinds kort uitgebreid met de duo chrome en mermaid collectie. Er is dus genoeg keuze qua kleuren. Dit is echt een must-have in je make-upcollectie. Het is één van mijn nieuwe favoriete producten en ik zal zeker andere kleuren kopen.

Letterlijk de enige keerzijde van dit product is dat je de dag erna veel glitter op je gezicht zult hebben, maar dat is een kleine prijs om te betalen.

Shimmer & Glow

Stila Kitten Karma vs Grace

Van de Shimmer & Glow heb ik de kleur Grace gekocht. Dit is een roze, bruinachtige kleur. Ik ben zo verliefd op deze kleur. Het is een mooie kleur met een hoge glans, minus de glitter! Goed nieuws dus voor degenen die niet van glitter houden! Wat zo prachtig is aan deze formule, is dat je de high shine metallic look kan opbouwen van subtiel naar een wat meer dramatisch effect.

Shimmer & Glow heeft maar liefst 11 kleuren. Ik heb Grace gekozen omdat ik houd van de “Golden Goddess” kind of look en dit was perfect voor mijn bleke winterhuidskleur in combinatie met een mooi rode lipstick. Maar de kleur La Douce vind ik ook erg mooi. Als je ook gek bent op de Glitter & Glow is de Shimmer & Glow echt het uitproberen waard. Voor mij is een beetje sparkle op elk moment wel geschikt, maar veel mensen vinden dat er slechts beperkte situaties zijn waarin een full-on glitter-oog look geschikt is.  Shimmer aan de andere kant kan altijd en overal worden gedragen.Conclusie

Stila Cosmetics swatches Kitten Karma vs Grace

Er zijn zoveel goede dingen die ik kan zeggen over deze oogschaduw. Ten eerste ben ik absoluut verliefd op de Stila Cosmetics liquid formule. Het is vloeibaar, maar kreukt niet. De oogschaduw is zeer gepigmenteerd en de kleur ziet er na toepassing precies uit zoals in de fles.

Mengen gaat wel een beetje moeilijk. De beste manier om dat te doen is om eerst een ​​andere oogschaduw te gebruiken als transition of door cut crease-achtige oogcreaties te maken.

Het blijft de hele dag zitten zonder problemen, en ziet er uren later nog net zo fris uit.

Ik moet zeggen dat het allerbeste van deze oogschaduw is hoe gemakkelijk het is om schoon te maken. Je zou denken dat een vloeibare oogschaduw die zo rijk en intens is en die zo lang blijft zitten, met geweld van je gezicht moet worden gereinigd. Maar je kunt het letterlijk wegspoelen met alleen water. Ik gebruik hiervoor mijn favoriete micellair water.

Ik zou heel graag veel van deze kleuren willen uitproberen zonder veel geld uit te geven. Daarom zou ik het persoonlijk erg leuk vinden als ze deze in mini-maten hadden.

Al met al, ik WIL MEER van deze Stila Cosmetics Liquid Eyeshadows en ik beveel het iedereen aan.

Prijs: £23.00
Te koop bij: BeautyBay

De Shimmer & Glow en met name de Glitter & Glow zijn absoluut Convey Beauty approved!

Is er een andere make-up die je mij graag wil zien reviewen? Laat het me weten in het commentaarveld!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.