Favorieten van de maand: oktober

In deze post vind je mijn maandelijkse favorieten van oktober. Dit zijn alle producten die ik de hele maand oktober heb liefgehad, gebruikt en waar ik niet zonder kon. Ik begin met een unboxing van mijn eerste bestelling bij SpaceNK en daarna volgen al mijn beauty, fashion en home favorieten. Links naar alle producten die ik in de video noem kan je terugvinden onderaan de video!

Genoemde artikelen in deze video:

Zaten jouw favorieten ook hiertussen? Ik ben ook zeer benieuwd naar jouw favorieten van de maand oktober!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.