Getest, Urban Decay brow blade! Microblading in een wenkbrauwpen!

Urban Decay Brow Blade - Microbladed brows met een wenkbrauwpen

Urban Decay Brow Blade - Microbladed brows met een wenkbrauwpen

Urban Decay Brow Blade - Microbladed brows met een wenkbrauwpenAls je houdt van het uiterlijk van microblading, maar niet zo’n fan bent van scherpe dingen in de buurt van je gezicht, dan is het nieuwste product van Urban Decay precies wat je zoekt! Het merk heeft een nieuwe dual-ended Brow Blade ink– en wenkbrauwpotlood gelanceerd. Ontworpen om dezelfde microblading wenkbrauw look te creëren, zonder de toewijding die daadwerkelijke microblading vraagt.
Het is met afstand HET beste brow-product dat ik heb gebruikt, en ik ben zeer enthousiast om het met jullie te delen.

Ik vind het geweldig dat de Brow Blade je de vrijheid geeft om elke wenkbrauwstijl te maken. Of je het nu super dun en netjes wilt of een beetje bushy, alles is mogelijk. Het is waarschijnlijk HET beste product voor het maken van editorial dikke wenkbrauwen, omdat je de inktvlekpunt kunt gebruiken om hele kleine haarstreken te maken – het is een beetje microblading in een wenkbrauwpen.De Urban Decay Brow Blade komt in 7 verschillende kleuren; Gingersnap (auburn), Taupe Trap (taupe), Brown Sugar (zacht medium bruin), Café Kitty (warm medium bruin), Brunette Betty (warmbruin), Neutraal Nana (neutraal) en Dark Drapes (donkerbruin). Van roodharigen tot brunettes, het aanbod is vrij uitgebreid, hoewel ik zou zeggen dat er nog ruimte is voor één lichtere kleur en één donkere kleur. De kleuren zelf zijn zeer natuurlijk. Ik gebruik de kleur Brunette Betty voor mijn wenkbrauwen. Kijk hier naar de video om te zien hoe ik het gebruik voor een natuurlijk ogend microbladed wenkbrauweffect.

De Pro’s en mijn ervaring

Urban Decay Brow Blade - Microbladed brows met een wenkbrauwpen - review- eerste indruk

Het product is zeer duurzaam, hoewel ik het potlood niet 100% waterdicht vond. Ik heb het gedragen tijdens regenachtige dagen, en het bleef goed op zijn plaats. Zelfs nadat ik een keer het zwembad ben ingegaan, bleef het resultaat goed. Hoewel mijn wenkbrauwen niet helemaal ‘onberispelijk’ waren, bleven ze heel goed op hun plaats. Ik ben al jaren fan van Anastasia Beverly Hills wenkbrauwproducten maar de Urban Decay Brow Blade komt nu aardig in de buurt van Anastasia Beverly Hills als het gaat om kwaliteit. Urban Decay verdient in dit geval een pluspunt omdat dit een compleet vernieuwend element is.

Mijn tips: ik gebruik het potlood graag om de boog en het eind van mijn wenkbrauwen te vullen. Eventueel ook om de schaarse gebieden in te vullen. Vervolgens gebruik ik de fijne inkt kant om de illusie van kleine haartjes te creëren en diepte toe te voegen met wenkbrauwachtige bewegingen aan de voorkant en aan het eind van mijn wenkbrauwen.Eerlijk gezegd was ik zeer onder de indruk van hoe eenvoudig het is om te gebruiken. Ik ben dol op het ontwerp en de kleur. Ik vind het super handig dat je zowel een potlood als een inkt kant hebt. Er ontbreekt een spoolie / wenkbrauwborstel, maar het is praktisch onmogelijk om zoiets hierbij nog als derde onderdeel toe te voegen. Daarvoor gebruik ik apart een eigen spoolie.

De Urban Decay brow blade is geweldig voor iedereen, of je nu volle wenkbrauwen wilt of alleen een touch-up nodig hebt. Het maakt niet uit of je nog een make-up newbie bent of een pro, dit gaat je leven zoveel makkelijker maken!

Te koop: op de site van Urban Decay of hier

Prijs: €26

Ben je net zo enthousiast als ik over dit product?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

Dit is GEEN gesponsorde beoordeling! Ik kwam dit wenkbrauwproduct tegen en ik werd oprecht verliefd!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.