Messy bun / rommelige knot : 4 makkelijke manieren

Haar Tutorial - 4 styles Messy BunEen messy bun of rommelige knot is een van de populairste haarstijlen in de lente of zomer voor vrouwen met middellang tot lang haar. Het is lekker praktisch en kost je maar 2 minuten om te doen! Het klinkt misschien heel makkelijk maar toch moet je de juiste technieken beheersen om de perfecte messy bun of rommelige knot te maken. Maar als je deze technieken eenmaal kent, zal het je veel tijd besparen en zul je er effortless mooi uitzien.

Het geheim van de perfecte look? Drie dagen of zelfs vier dagen niet gewassen haar. Bekijk het op deze manier:  vies haar is voor een warrige, rommelige knot wat champagne is voor een meidenavondje uit: absoluut essentieel als je het goed wilt doen. Voor de messy bun geldt wat mij betreft: hoe rommeliger, hoe mooier.Ik leg je aan de hand van deze simpele tutorial uit hoe je maar liefst 4 soorten messy buns / rommelige knot voor je dagelijkse updo voor elkaar krijgt.

Belangrijk om te weten:

 • Je kan een hairspray gebruiken als je je haar gaat touperen voor meer volume aan de voorkant. Ik heb zelf echter geen hairspray gebruikt omdat ik het persoonlijk niet fijn vind voor mijn haar. Mijn haar gaat dan plakken en ik kan het daarna niet makkelijk meer kammen.
 • De hoogte van de messy bun kan je zelf bepalen. Zelf wil ik het liever niet al te hoog. De laatste soort in de video is een Low Bun en is het mooist op z’n laagst.
 • Voor optimaal resultaat wordt drie dagen ongewassen haar aangeraden.

Welke van de vier is jouw favoriet? Probeer ze allemaal uit en laat ons weten hoe het is gegaan door een foto van je recreatie te delen met #conveybeauty op Instagram. We vinden het leuk om je foto’s te zien!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

5 Reacties

 1. blank
  Anja
  juni 16, 2018 / 13:04

  Leuke tips zeg! Wat ben jij handig zeg👍👍

 2. blank
  Fani | Convey Beauty
  Auteur
  juni 17, 2018 / 09:02

  Dank je Anja! Ik ga binnenkort een leuke zomerse hairstyle look maken. Ben benieuwd wat je daarvan gaat vinden:).

 3. blank juni 18, 2018 / 02:37

  I am loving hairstyle number 3 hun 💗

 4. blank
  Rich
  oktober 10, 2018 / 22:40

  Ik ga ze allemaal uitproberen! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.