Shopping Haul! Alles wat ik in ITALIË en PARIJS heb gekocht!

Shopping HAUL video, luxury shopping

Vandaag laat ik jullie in deze video zien wat ik allemaal in Italië en Parijs heb gekocht. Zoals jullie weten, zijn we voor een paar weken op vakantie geweest in die regio’s. Ik heb een aantal vakantievlogs opgenomen op mijn TikTok waar je alle plekken die wij hebben bezocht, kunt zien. Dus als je meer wilt weten over waar we zijn geweest en welke plekken en restaurants ik aanbeveel, moet je zeker even de laatste TikTok-video’s bekijken.

Zelf vind ik het ontzettend leuk om video’s van anderen te bekijken van wat ze op vakantie hebben gekocht. Er zit altijd wel iets interessants bij. In deze shopping-haul video komen ook een aantal hele leuke en unieke stukken voorbij. Maak een pin van deze video of onthoud de plekken die ik noem voor je volgende vakantie in Italië of Parijs.

Voor nu wens ik je veel kijkplezier en vergeet niet te liken en te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Dit helpt namelijk ontzettend voor toekomstige video’s.

Van alles wat ik heb gekocht, wat vond jij het leukst?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.