Cult Beauty Goody Bag augustus 2018 | Wat zit erin?

Cult Beauty Goody Bag | Wat zit er in?

Als je mijn eerdere post hebt gelezen over de beauty Goody Bags die je 4 x per jaar kan krijgen, dan weet je dat de 3de Cult Beauty Goody Bag voor dit jaar al is geweest. De Global Beauty Goody Bag. Natuurlijk kon ik het niet laten om naast mijn reguliere aankopen genoeg te besteden om te zorgen dat ik deze Goody Bag zou ontvangen.

Vandaag laat ik jullie zien wat er in de Cult Beauty Goody Bag van eind augustus 2018 zit. Mocht je net te laat zijn voor deze Goody Bag, kijk dan naar mijn eerdere blogpost want je hebt nog 1 kans om dit jaar nog een Goody Bag te scoren. Deze laatste is vaak ook de beste!

Wat zit er in de Cult Beauty Goodie Bag?

Wat vind jij van deze Goody Bag? Hou jij ook van Goody Bags?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.