Wat eet ik bij de Vegan Junk Food Bar | Vegan restaurant

Wat bestel ik bij The Vegan Junk Food Bar

Misschien wel dé hotspot van het jaar 2018! Niet alleen voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs, maar ook als je dit allemaal niet bent is dit concept de moeite waard om een keer te proberen. Met maar liefst drie locaties verspreid over Amsterdam is de Vegan Junk Food Bar een must go hier in Nederland. In dit vegan friendly restaurant eet je verantwoord én verrukkelijk. Plant-based eten is sowieso al ontzettend populair in deze tijden, toch?!

Al een paar maanden ben ik wat meer bewuster aan het worden bij het kopen van cruelty-free makeup. Dat is pas half het werk. Ook het eten van vlees blijft een groot vraagstuk. Hoewel ik nooit echt vegan zou kunnen worden (met name vanwege de kaas waar ik echt niet zonder kan) probeer ik in ieder geval een paar dagen in de week compleet vegetarisch te eten.  En als dat soms helemaal vegan kan, doe ik het graag!

Tijdens mijn zoektocht naar vegan of plant-based restaurants kwam ik een heel bijzonder restaurant tegen. De Vegan Junk Food Bar. Dit is een compleet veganistisch restaurant waar je echt HEERLIJK kan eten. Als je de gerechten ziet, dan lijken de ingrediënten ook echt op vlees en bovendien ziet de kaas en de saus er ook echt uit zoals bij welk ander fastfood restaurant dan ook. Maar toch is het compleet veganistisch. Geen enkel gerecht bevat melk, eieren, schaaldieren, vis, weekdieren of zwaveldioxide en sulfiet. Op hun site kan je alle informatie vinden, dus dat ga ik hier niet allemaal ook opschrijven, behalve dan dat het echt ontzettend lekker is!In deze video laat ik jullie onze favoriete gerechten zien van de Vegan Junk Food Bar. Meestal halen we het af en eten we lekker thuis. Maar in alle drie locaties kan je ook prima eten.

Kijk mee naar wat ik bij de Vegan Junk Food Bar heb besteld!

♡ ♡ ♡Deze video is niet gesponsord! ♡ ♡ ♡

Wat vinden jullie van deze nieuwe hotspot? Kennen jullie nog meer Vegan restaurants die de moeite waard zij om uit te proberen?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.