“What I Eat In A Day” Quarantaine stijl – Makkelijk met weinig ingrediënten

what i eat in a day | Quarantaine stijl, makkelijke recepten met weinig ingredienten

Ik filmde gisteren mijn allereerste ‘What I Eat in a Day‘-video. Hier laat ik je mijn favoriete recepten zien die ik in tijden van zelfisolatie thuis maak met zo weinig mogelijk ingrediënten. Want wie wil er nu nou in de rij van de supermarkt gaan staan;)? Ik begin met een heerlijk vullend ontbijt; PANNENKOEKEN. Maar geloof mij, dit zijn niet zomaar pannenkoeken!!

Daarna laat ik jullie twee makkelijk te maken snacks zien. Eén die ik vóór de lunch neem en één die ik erna nuttig.

Vervolgens neem ik jullie mee in mijn keuken voor het maken van de lunch. Mijn favoriete moment van de dag! Ik maak een heerlijke avocado-toast waar je letterlijk maar drie ingrediënten voor nodig hebt. En aan het eind van de dag laat ik je een super simpele avondmaaltijd zien. Eén die iedereen kan maken met maar vier ingrediënten!

Dit zijn allemaal makkelijke, gezonde recepten die je zelf in een handomdraai kan maken met maar weinig ingrediënten en met het oog op je gezondheid.Laat me weten als je dit soort video’s leuk vindt en er misschien een dieet-stijl variant van wilt zien.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.