Nieuw: Zara Try On Haul videos

ZARA try on HAUL en unboxing video | wat ik bij zara heb gekocht februari 2020

Misschien is het je ontgaan, maar ik ben een grote Zara liefhebber! Vroeger vond ik het niks, maar nu ben ik echt een fan van de kleren, schoenen en tassen van de Zara. Niet alleen ben ik een fan van de Zara damesafdeling, maar ook van de kinderafdeling en van Zara Home. Ik shop heel vaak bij Zara en altijd als ik mijn shop experience met jullie deel via mijn Instagram Stories is dat een geliefd topic. Reden genoeg om een nieuwe serie te introduceren op mijn YouTube kanaal. Ik ga per seizoen, en misschien wat vaker, jullie laten zien wat ik heb gekocht bij Zara. Wat is nieuw en trending bij de Zara? En hoe kan je alles stylen? Een soort van Zara Try on Haul of shopping haul.

De eerste video uit deze serie staat nu online op mijn YouTube kanaal. Ik laat je de nieuwe basics zien die ik heb gekocht, alvast rekeninghoudend met de lente! Ik heb schoenen, accessoires, broeken, jurk, knitwear, enzovoorts! Dit zijn comfy items die je kunt pakken als je niets hebt om te dragen en items die je gemakkelijk kunt combineren met dingen die je in je kast hebt zoals je dagelijkse kleding.

UPDATE: vanwege Corona heb ik deze series niet kunnen doorzetten op YouTube. Zodra alles weer normaal is zal ik uiteraard verder gaan met de Zara Try on videos. Voorlopig zijn sommige winkels dicht of zijn er super lange rijen bij de kassa of mag je niet de kleren passen! 

Voor meer van deze Zara Try on Haul video’s, abonneer gratis op mijn YouTube kanaal en klik op het notificatie bel-icoon om een melding te ontvangen als ik een nieuwe video upload.

Genoemd in deze video:

Hoop dat je geniet!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.