Ontdek de allereerste LookFantastic NL Beauty Box!

ontdek de allereerste LookFantastic NL Beauty Box! The Royal Box

Ontdek de allereerste LookFantastic NL Beauty Box! The Royal Box

Ontdek de allereerste LookFantastic NL Beauty Box! The Royal Box

Vanaf 16 april is de allereerste limited edition Beauty Box van LookFantastic NL, The Royal Box, online te koop op hun website. Exclusief uitgebracht voor de Nederlandse klanten van LookFantastic. En vandaag geef ik je een persoonlijke introductie van deze LookFantastic The Royal Box. De box met een goudkleurig ontwerp ter ere van Koningsdag is gevuld met 6 full-size producten om je een ​​koninklijke schoonheidsbehandeling te geven. De LookFantastic Royal Beauty Box heeft een waarde van € 230 en is beschikbaar voor slechts € 65.

Wat zit erin?

Ontdek de allereerste LookFantastic NL Beauty Box! - The Royal Box

  • ESPA Bergamot & Jasmine Hand Bath & Body Wash (250 ml) – ter waarde van € 24
  • Foreo Luna Play Pearl Pink – ter waarde van € 40
  • Doctor’s Formula Ampoule Brighten Up (7 x 2 ml) – ter waarde van € 70
  • Thisworks Deep Sleep Pillow Spray (75ml) – ter waarde van € 23
  • Christophe Robin Anti-Frizz Rescue Milk with Shea Butter (150 ml) – ter waarde van € 30
  • Rodial Vitamine C Brightening Cleanser  (135 ml) – ter waarde van € 45

Ben je geabonneerd op de reguliere LookFantastic Beauty Box? Gebruik dan je exclusieve e-mail kortingscode voor € 10 korting! Wil je € 10 korting? Voeg een LookFantastic Beauty Box-abonnement (3 , 6 of 12 maanden) toe aan je winkelmandje en ontvang The Royal Box voor slechts € 55. Natuurlijk kan je deze limited edition Beauty Box ook gewoon eenmalig kopen zonder een abonnement af te sluiten. De LookFantastic Royal Box is nu beschikbaar als pre-order voor € 65 via deze link.

Wat ik ervan vind

Dit is mijn allereerste Beauty Box van LookFantastic en ik ben onder de indruk van de inhoud. Ik heb van verschillende merken een beauty box geprobeerd en ik denk dat de LookFantastic beauty box één van de beste is. Uiteraard is er bij een beauty box de onvermijdelijke kans om producten te ontvangen die je niet per se leuk vindt, maar dat is het risico dat je met een verrassing neemt. Bovendien is het spannend om niet te weten wat je krijgt. En wat een leuke verrassing is dit geweest!

Ik zou het LookFantastic beauty box-abonnement erbij aanraden als je overweegt vaker een beauty box te proberen. Het is een leuke maandelijkse verrassing voor jezelf, een stukje luxe in je dagelijkse leven. Het wordt meestal geleverd met geweldige merken en zelfs enkele bijzondere kleinere merken die je anders niet per se zou uitproberen. Als je van huidverzorging en make-up houdt en graag nieuwe schoonheidsproducten wilt uitproberen, dan raad ik hun beauty box sowieso aan! Ik moet ook opmerken dat ik dol ben op de mooie doos zelf. Geweldig om er dingen in te bewaren. En deze limited edition gouden variant ter ere van Koningsdag… als je het aan mij vraagt maakt het ook een prima Moederdag-cadeau! Ik ga mezelf nu in ieder geval van top tot teen verwennen!

Heb jij al eerder een beauty box van LookFantastic gehad? Wat denk je van deze limited edition variant?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.