De Apple Smart Ring komt eraan!

We hebben onze ervaring al eerder gedeeld over de Oura Smart Ring, waarbij er zeker sprake was van innovatie. Jaren later zijn er geluiden dat Apple ook bezig is met het ontwikkelen van een eigen Smart ring! En wij willen het natuurlijk sowieso hebben! Hier is alles wat we op dit moment weten.

Disclaimer: De beschikbare informatie is grotendeels gebaseerd op geruchten en de interpretatie van door Apple ingediende patenten.Apple Smart Ring

Er zijn de afgelopen jaren geruchten geweest over de mogelijkheid dat Apple een slimme ring zou uitbrengen die zou concurreren met de Oura Ring en de Samsung Galaxy Ring. Als Apple een dergelijk apparaat zou uitbrengen, zou het waarschijnlijk verschillende gezondheidsgegevens bijhouden om gebruikers inzicht te geven in hun slaappatroon, activiteitenniveau en algehele gezondheid. In wezen zou het een Apple Watch voor je vinger zijn.

Ontwerper Jonas Daehnert heeft een nieuw concept bedacht voor een Apple Ring. Hij plaatste een reeks afbeeldingen gebaseerd op bekende Apple-patenten die suggereren dat Apple mogelijk aan een soortgelijk product werkt. Het concept toont een ring van metaal en bevat talloze gezondheidssensoren, waaronder een versnellingsmeter. De ring heeft een spannend ogende geïntegreerde OLED die onzichtbaar is wanneer deze niet in gebruik is. De gebruiker kan de knoppen op de ring gebruiken om het weer te controleren, de hartslag te bekijken, het zuurstofniveau in het bloed te controleren en waarschijnlijk zijn er nog wel meer functies.

Apple smart ring

Op dit moment is er geen concreet bewijs of officiële aankondiging van Apple met betrekking tot de lancering of de specifieke kenmerken van een slimme ring. Het bedrijf staat bekend om zijn geheimhouding over aankomende producten. Alle substantiële informatie over een smart ring van Apple zal waarschijnlijk pas echt bekend worden gemaakt via een rechtstreekse officiële aankondiging door Apple.

Een slimme ring van Apple is een intrigerend idee, vooral gezien de populariteit en kwaliteit van andere draagbare apparaten van Apple, zoals de Apple Watch. Een smart ring zou mogelijk enkele van de gezondheidsmonitoring- en connectiviteitsfuncties van een smartwatch kunnen bieden in een compactere vorm.Ringen zijn niet alleen kleiner dan horloges, ze hebben bovendien geen bandje nodig. Ze zijn ook veel lichter. Bovendien zou het, omdat het een Apple-product zou zijn, ongetwijfeld een geweldig ontwerp hebben dat er goed uit zou zien.

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat deze smart ring zou kunnen doen en hoe het daadwerkelijk eruit gaat zien. Hierop kunnen we als we pech hebben echter wel zeker enkele maanden of misschien zelfs zo’n twee jaar wachten! Who knows!

Wat vind jij van een Apple Smart Ring?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.