Haartrend: hoofdband / haarband / satijnen diadeem

Haarband, haartrend, headband, diadeem, moeder dochter matching

Of het nu een nieuw seizoen is of een heel nieuw jaar, de grootste modemerken bepalen de stijlset voor de komende maanden. Grote modehuizen maken indruk door toekomstige grote kledingtrends te introduceren. Maar het zijn soms juist de meer subtiele stukken die ieders aandacht trekken. Dat laatste is het geval bij de Miu Miu Lente Zomer-campagne. Deze campagne heeft de haarband als een statement piece voor het voorjaar van 2019 bekrachtigd.

Het is vaak snel duidelijk of een kledingtrend snel komt en ook weer gaat, of lang blijft hangen. In dit geval is het een vrij eenvoudig keuze om te investeren in haarbanden. Haarbanden en haarspelden zijn namelijk al een tijdje trending. Hoofdbanden hebben in de geschiedenis al zoveel belangrijke momenten gehad – van Grace Kelly tot Brigitte Bardot. Zelfs Kate Middleton doet mee!  Een paar dagen geleden werd ze namelijk gezien met een chique grote zwarte fluwelen Jane Taylor haarband.

Na het succes van de scrunchies en versierde haarspelden is het geen verrassing dat ontwerpers zich richten op de volgende nostalgische accessoire en de hoofdband opnieuw uitvinden. Gelukkig voor ons is deze trend nu ook in de winkelstraten terechtgekomen. Er is een breed scala aan alledaagse stijlen in winkels zoals Primark en Forever 21. En voor wie op zoek is naar iets bijzonders zijn er geweldige opties van bijvoorbeeld het merk Free People en Anthropologie.Zelf heb ik vaak geen zin om mijn haar helemaal in model te brengen. Met name als ik heel snel de deur uit moet! Ik kan dus niet beschrijven hoe opgewonden ik ben om nu een haartrend te hebben waar ik aan mee kan doen. Voor mij is de hoofdband de ultieme chique touch bij elke simpele outfit! En tevens ook voor mijn dochter! 🙂

Dit zijn onze favorieten

Heb jij ook al een haarband aangeschaft?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.