Shopping haul en try on: Mijn ervaring met Showpo

SHOWPO dresses / jurken | Mijn ervaring

Vandaag heb ik een hele nieuwe video voor jullie, namelijk een try on video. Ik laat jullie zien wat ik heb gekocht op de website van Showpo. Ben je bekend met deze online fashion winkel? Ik vertel je er alles over!

Showpo

Showpo is een Australische webwinkel die verschillende fashion en beauty items verkoopt. Kleren, schoenen, accessoires maar ook beautyproducten waaronder haarproducten en make-up. Aankopen boven de €60 worden gratis naar Nederland verzonden. Bestel je onder de €60 dan betaal je €7 aan verzendkosten. Wat ook ontzettend goed is om erbij te vermelden, is dat ik niks heb hoeven te betalen aan douanekosten. Het kan zijn dat ik net geluk heb gehad. Ik ontving mijn pakje ook echt 7 dagen na het bestellen. Sneller kan gewoon niet! Op hun site hanteren ze echter 9-15 dagen bij een standaard verzending.

Prijzen

Al hoewel ShowPo in eerste instantie was begonnen met betaalbare prijzen, is het naarmate de website steeds populairder is geworden ook wat duurder geworden. De items zijn behoorlijk prijzig naar mijn idee. MAAR! Je krijgt er echt super mooie items voor in de plaats. Met name de kleren vind ik super uniek, wat je hier in Nederland gewoon niet zomaar kan kopen. Met name de jurken zijn mijn favoriet. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere webshops, zoals ASOS. Betaling kan via PayPal, American Express, Visa en Mastercard.


Kwaliteit

Ik heb drie jurken gekocht en kan niet beoordelen hoe hun brillen, tassen, schoenen of andere items kwalitatief zijn. Maar al snel heb ik gemerkt dat ze qua jurken een betere kwaliteit hebben vergeleken met sommige kleren vanForever21 en ASOS. Alle jurken hebben een mooi zwaar gewicht en voelen zacht aan. Wat wel ontzettend jammer is, is dat alle kleren heel veel kreukels hadden. Sommige van de jurken hebben een stof die makkelijk kreukelt, iets wat natuurlijk veel tijd gaat kosten straks met het strijken. Verder hebben alle jurken een soort slip zodat ze niet doorschijnen. De jurken waren verpakt in een duurzame tas met een plastic hoes.

Maten

De maten vallen goed, zoals wij gewend zijn. Vaak lees ik wat voor maat het model op de foto droeg en op basis daarvan maak ik een inschatting. Maar de maten vallen goed. Mocht je twijfelen wat voor maat je nodig hebt, dan raad ik je aan om je maat te meten met behulp van de maattabel op hun site. Retourzendingen zijn alleen mogelijk in ruil voor winkelkrediet (tegoed voor nieuwe aankopen). En mocht je iets willen retourneren, dan moet je zelf de verzendkosten betalen. Zorg dus dat je de juiste artikelen koopt want het retourneren kan wat hoofdpijn geven.

Try on video

Mijn ervaring

Zowel het online shoppen als de kleren zelf bevielen enorm goed. Ik had geen moeite met de maten. Ik zal zeker in de toekomst nog meer op hun site kopen. Met name de laatste jurk in het wit was precies wat ik aan het zoeken was en hier in Nederland niet kon vinden. Een super mooie boho-look met mooie kanten details. De stijl is extreem veelzijdig. De verzending was supersnel voor een winkel die helemaal in Australië is gevestigd. De kleren zijn super mooi, maar ook op  de brillen en tassen was ik ontzettend verliefd. Enige minpunt is hun retourbeleid en de kreukels die met name sommige jurken hadden. Ik hoop dat ze deze twee zaken verbeteren in de toekomst.

Showpo is zondermeer Convey Beauty approved!

Wat vind jij van deze drie jurken? Kende je deze webwinkel al?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

5 Reacties

 1. blank
  RElisa
  juni 10, 2018 / 10:44

  Super leuk! Hoe vallen de maten?

  • blank
   Fani | Convey Beauty
   Auteur
   juni 10, 2018 / 23:41

   De maten vallen goed, zoals ik gewend ben! Maar voor de zekerheid neem altijd eerst een kijkje op hun maattabel als je gaat bestellen.

   Liefs,
   Fani | Convey Beauty

 2. blank juni 10, 2018 / 17:02

  Always a flower girl in heart. Rocking in that red floral dress girly!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.